Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Θερμοπρόσοψη/εξωτερική μόνωση: Βίντεο/video από το σύστημα Thermomaster της MACON (1)
Διαβάστε επίσης:
«ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ: Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ 21 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ»

Η εξωτερική θερμομόνωση ή εξωτερική μόνωση ή θερμοπρόσοψη είναι εκείνη η παρέμβαση που δίνει σ’ ένα κτίριο τη μεγαλύτερη δυνατή ενεργειακή αναβάθμιση. Είναι το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα προς τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.
 
Η MACON ΑΤΕΕ (www.macon.gr) μέσω της θυγατρικής κατασκευαστικής της εταιρείας ΕΜΕΚΑ (www.emeka.com.gr) εφαρμόζει το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης/θερμοπρόσοψης Thermomaster που έχει χρησιμοποιηθεί κατά εκατομμύρια m2 σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η MACON ΑΤΕΕ με την πολύχρονη ιστορία της και την τεράστια τεχνογνωσία της εγγυάται ότι τα χρήματα που θα δαπανήσετε για την εξωτερική σας μόνωση θα αποτελέσουν μια άριστη ενεργειακή επένδυση για το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Βρείτε παρακάτω το link για το 1ο μέρος του βίντεο/video που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Thermomaster της MACON.

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Thermomaster.
Το βίντεο αυτό είναι μια προσφορά της MACON στον τεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Thermomaster μπορείτε να απευθύνεσθε στο τηλέφωνο 2310 428900 και στο 2310 402154.
 
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM