Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Μονώσεις/στεγανοποιήσεις ταρατσών: Εμπιστευθείτε τους κομάντο της Macon
Διαβάστε επίσης:

«Μονώσεις ταρατσών: 30+2 ερωτήσεις»
«Η στεγανοποίηση μέσα από 28 ερωταπαντήσεις»


Αν το πρόβλημά σας είναι η μόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας σας, οι κομάντο της Macon είναι οι πιο κατάλληλοι για να το λύσουν.
Τα συνεργεία της Macon είναι άριστα εκπαιδευμένα για δύσκολες καταστάσεις και ειδικές αποστολές.
Εκεί που αποτυγχάνουν οι άλλοι, οι κομάντο της Macon, αφού ζυγίσουν την κατάσταση, επεμβαίνουν, δίνουν την πιο πρόσφορη λύση και αφήνουν πίσω τους ικανοποιημένους πελάτες με σχεδόν μηδενικό ποσοστό ανάκλησης για προβλήματα.
Δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα, δεν υπάρχει κατάσταση μη αντιμετωπίσιμη. Η πείρα από τη μία και η συνεχής εκπαίδευση από την άλλη, έχουν κάνει τα συνεργεία μας άτρωτα και τα έχουν αναγορεύσει στους μεγαλύτερους εχθρούς του νερού.
Σε όλες τις περιπτώσεις η κατάσταση εκτιμάται από κάποιους από τους έμπειρους μηχανικούς μας που κάνουν για δεκαετίες αυτό το επάγγελμα και βέβαια γνωρίζουν τα της μόνωσης όσο ελάχιστοι στον τομέα μας.
Αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια…
Αν επιθυμείτε να πιάσουν τόπο τα δύσκολα κερδισμένα χρήματά σας…
Αν η λέξη ‘αξιοπιστία’ σας λέει κάτι…
…τότε δεν υπάρχει καλύτερη λύση για εσάς από τη Macon.
Η θυγατρική μας εταιρεία ΕΜΕΚΑ αναλαμβάνει κάθε είδους μονώσεις στο νομό Θεσσαλονίκης και επιλεκτικά στους όμορους νομούς.

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900, για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού.
Αν επιθυμείτε τεχνικές πληροφορίες, συμβουλές ή έχετε απορίες, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2310 402154 τις ώρες 7 – 10μ.μ.


Για την κατανόηση των βασικών παραμέτρων μόνωσης/στεγανοποίησης μιας ταράτσας, θα σας βοηθήσουν πολύ τα άρθρα μας στο Internet και η καλύτερη αρχή είναι τα παραπάνω links.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – ΜΒΑ – DipM