Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκόλλητες ασφαλτικές μεμβράνες (ασφαλτόπανα): Τιμές







Για αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα και ταινίες κάθε είδους και βάρους καλέστε μας στο 2310 428900 και θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές!


Διαβάστε επίσης:
 

«Adeflex: Αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου (2)»

«Adeflex: Αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου (1)»


Οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές μεμβράνες Adeflex (αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα) χρησιμοποιούνται εν ψυχρώ, χωρίς δηλαδή φλόγιστρο, για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών στεγανοποίησης.
Οι εφαρμογές αυτές αναφέρονται διεξοδικά στο δεύτερο link.
Οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές μεμβράνες είναι απλές στη χρήση τους και μπορούν να εφαρμοσθούν και από ανειδίκευτα άτομα, γιατί είναι προϊόν do-it-yourself.

Τι να προσέξετε!

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και συνεκτικές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση σε πορώδεις επιφάνειες για να χρησιμοποιήσετε ένα ελαστομερές ασφαλτικό βερνίκι τύπου Rubberlac σαν αστάρι βελτίωσης της πρόσφυσης.

Το ίδιο αστάρι θα βοηθήσει και στις μη πορώδεις επιφάνειες.

Το αστάρι μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν κανείς δουλεύει σε καθαρές και λείες επιφάνειες. Για παράδειγμα, μια μεταλλική στέγη που έχει να καθαρισθεί χρόνια, δεν είναι κατάλληλο υπόστρωμα.
Για το πώς πρέπει να εφαρμοσθούν οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές μεμβράνες, μπορείτε να ανατρέξετε στο 2ο link.

Διατίθενται σε χρώμα αλουμινίου ,κεραμιδί για στέγες και μαύρο για εργασίες μη εκτεθειμένες στον ήλιο. Υπάρχουν σε πολλά πλάτη και μπορείτε να τις βρείτε σε όλη την Ελλάδα μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής τους.

Για αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα Adeflex τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 ή στο 2310 402154, για να σας δώσουμε πληροφορίες και τιμές.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – ΜΒΑ – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου