Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μούχλα σε τοίχους - ταβάνια - μπάνια - κουζίνες: Καθαρισμός - αντιμετώπιση






Διαβάστε επίσης:

Η μούχλα στο σπίτι: Αντιμετώπιση– καθαρισμός – θεραπεία


Η μούχλα,ο ανεπιθύμητος αυτός επισκέπτης μπορεί να χτυπήσει σε κάθε χρονική στιγμή και σε κάθε επιφάνεια εφόσον συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες: σε τοίχους,ταβάνια,μπάνια,κουζίνες κλπ.

Η πρόληψη είναι πάντα το καλύτερο πράγμα κι αν διαβάσετε με προσοχή το 2ο λινκ, θα μάθετε πως να αποφεύγετε τη μούχλα στο σπίτι κατανοώντας τα αίτια ανάπτυξής της.

Εάν όμως η μούχλα έχει ήδη εγκατασταθεί θα χρειαστούν δύο πράγματα:

1. Καθαρισμός

2. Προληπτική προστασία σε βάθος χρόνου

Ο καθαρισμός της μούχλας θα πρέπει να γίνεται με εξειδικευμένα προϊόντα και όχι  με χλωρίνες και συναφή υλικά που δημιουργούν προβλήματα στο υπόστρωμα αλλά και στη υγεία. Τα χλώρια σιγά σιγά θα εξαφανιστούν από τα σπίτια.

Εμπιστευθείτε τον καθαρισμό της μούχλας του σπιτιού σας στην τεχνολογική υπεροχή του γερμανικού Bioni clean,ενός καθαριστικού που βασίζεται στη νανοτεχνολογία αργύρου. Το  Bioni clean θα εξαλείψει τη μούχλα και δεν θα αφήσει κατάλοιπα.

Το ότι όμως θα εξαλειφθεί η μούχλα δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγεί καινούρια σε κάποιο χρονικό διάστημα. Αν δεν εκλείψουν οι λόγοι που την προκαλούν θα ξαναβγεί σίγουρα.

Ο πιο σίγουρος αλλά και ο πιο δαπανηρός τρόπος είναι να γίνει μια θερμομόνωση,κατά προτίμηση εξωτερική.

Επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο - όχι μόνο για οικονομικούς λόγους - η άλλη λύση είναι βάψιμο των τοίχων με αντιμουχλικά χρώματα.

Αντιμουχλικά χρώματα υπάρχουν πολλά και θα βρείτε μεγάλη διασπορά τιμών. Υπάρχουν αυτά που βάφεις και η μούχλα ξαναβγαίνει σε 6 μήνες και υπάρχουν κι άλλα που έχουν ορίζοντα δεκαετίας.

Επειδή πιο πολύ κοστίζουν τα εργατικά και δέκα φορές πιο πολύ το ψυχικό κόστος από τα διαρκή χτυπήματα της μούχλας θα προτείναμε κι εδώ χρώματα με βάση τη νανοτεχνολογία αργύρου.


Το καλύτερο χρώμα γι αυτήν τη δουλειά είναι το Bioni nature

Μια και έξω! 

Εναλλακτική λύση είναι το Bioni living με ορίζοντα πενταετίας,

Εμπιστευθείτε τον καθαρισμό της μούχλας από  τοίχους,ταβάνια,μπάνια,κουζίνες στο Bioni clean και τη βαφή τους στο Bioni nature. Επενδύστε πάνω στη τεχνολογία και ησυχάστε!

Για οτιδήποτε απορίες έχετε σχετικά με τη μούχλα στο σπίτι μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου