Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά χρώματα νανοτεχνολογίας για χώρους τροφίμων και ποτών








 Τα αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα για χώρους τροφίμων και ποτών Bioni system food είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προστατεύει τις επιφάνειες των χώρων επεξεργασίας από την ανάπτυξη μυκήτων,βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών. 

 Με μια προστασία καθολική και μεγάλης διάρκειας! Mια και έξω!

Κανένα άλλο σύστημα δεν μπορεί να εγκλωβίσει και να αδρανοποιήσει την μούχλα που έχει για χρόνια ποτίσει τους τοίχους ενός χώρου επεξεργασίας τροφίμων!

Χωρίς χρήση απολυμαντικών,χημικών μέσων και χωρίς πλύσιμο με υδροβολή!

Και κανένα άλλο σύστημα δεν έχει ενσωματωμένη αυτήν τη νανοτεχνολογία αργύρου που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της μόλυνσης των τοίχων.με μούχλα και βακτήρια.

Ένα παγκόσμια πατενταρισμένο,καινοτομικό προϊόν που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Bioni Γερμανίας με το ονομαστό ινστιτούτο Fraunhofer

Ξαφνικά το ακριβό γίνεται πολύ φθηνό!

Αποτελείται από μια πρώτη στρώση βάσης που είναι μείγμα δυο συστατικών και την τελική μονοσυστατική στρώση και βασίζεται στην πιο εξελιγμένη νανοτεχνολογία αργύρου.

Οι χώροι επεξεργασίας  τροφίμων και ποτών ενώ από τη μια έχουν τα πιο αυστηρά στάνταρ υγιεινής,από την άλλη είναι και οι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη μεγάλων μικροβιακών φορτίων.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα χρωματισμού που να τους προστατεύει από την ανάπτυξη και τη διάδοση των μικροβίων! 

Είναι γνωστό - κι έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν - ότι ένα απλό κρούσμα μούχλας μπορεί να γίνει αιτία για ασύμμετρα υψηλές οικονομικές ζημίες και βέβαια για την ανάλογη απώλεια φήμης!


Που να τα χρησιμοποιήσετε

Τα αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά χρώματα Bioni system food έχουν χρησιμοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και συνιστώνται για χώρους όπως:

- εργοστάσια γάλακτος και γενικά γαλακτοκομικών προϊόντων

- ζυθοποιίες

- κονσερβοποιίες  

- εργαστήρια ζαχαροπλαστικής

- χώρους παρασκευής ψωμιού και αρτοποιημάτων

- εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος και κρεατοσκευασμάτων

- αλλαντοποιίες 

- χώρους επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών

- εργοστάσια παρασκευής ποτών και αναψυκτικών

- συσκευαστήρια - διαλογητήρια τροφίμων


Αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα Bioni system food

Τον τρόπο εφαρμογής τους καθώς και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του συστήματος θα τα δούμε στο 2ο μέρος.


Για αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα κατάλληλα για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών καλέστε μας στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου