Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ανακλαστική μόνωση στις καλύτερες τιμές!






Για ανακλαστική μόνωση στις καλύτερες τιμές καλέστε μας στο 2310 428900.

Η ανακλαστική μόνωση χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στις στέγες της Ελλάδας με πολύ καλή επιτυχία.

Βοηθάει πολύ στη μείωση των εσωτερικών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια των ζεστών,θερινών μηνών αλλά δεν πρέπει με τίποτα να θεωρείται σαν υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει ή να υποκαταστήσει τη συμβατική μόνωση,

Για να μάθετε τι είναι η ανακλαστική μόνωση και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα γύρω από αυτήν, θα ήταν καλό να ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο:



Ανακλαστική μόνωση : τιμή - τοποθέτηση - είδη (2)

Ανακλαστική μόνωση: Τα προϊόντα της γκάμας μας


1. Mastermax alu

H στεγανοποιητική μεμβράνη κεραμοσκεπών που είναι παράλληλα ανακλαστική και αναπνέουσα. 

Απαλλάσσει από την υποχρέωση να μπουν δύο διαφορετικά υλικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο στέγης είτε είναι είναι θερμή, είτε ψυχρή.

2. Για οικονομικότερη ανακλαστική μόνωση υπάρχει το Isoflex alu καθώς και το Masterfol alu που είναι απλά ανακλαστικά φράγματα και παράλληλα φράγματα υδρατμών.
 Καταχρηστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μεμβράνες κεραμοσκεπών αλλά θα πρέπει να αερίζονται και από τις δύο τους όψεις.

3. Τέλος υπάρχει η λύση του Isoflex alu LP 2 που είναι ένα ανακλαστικό φράγμα επικολλημένο πάνω σε μια στρώση υλικού φυσαλίδων.

 Τα υλικά αυτά στην ουσία κάνουν την ίδια δουλειά με τα απλά ανακλαστικά φράγματα γιατί δεν μπορεί κανείς να τους αποδώσει μια υπολογίσιμη θερμική αντίσταση.


Αξίζει τελικά κανείς να πληρώσει για μια ανακλαστική μόνωση;;


 Για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις θερινές κατοικίες αξίζει και με το παραπάνω. Είναι χρήματα λογικά και η απόσβεση τους γρήγορη.

Για ανακλαστική μόνωση σε πολύ λογικές τιμές αξίζει να μας κάνετε ένα τηλέφωνο στο 2310 428900.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για την περίπτωσή σας υλικό και θα σας συμβουλέψουμε που και πως να το τοποθετήσετε


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου