Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: Λύσεις - καθαρισμός (5)









Για ότι αφορά υγρασία και μούχλα στο σπίτι καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 


8. Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός καθαρισμός για την μούχλα;


Πριν από οποιαδήποτε επέμβαση θεραπείας η μούχλα θα πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά, η ίδια και τα σπόρια της, και όλη η νεκρή βιομάζα να απομακρυνθεί!

Δεν  είναι ακίνδυνη η νεκρή μούχλα γιατί εξακολουθεί να περιέχει αλλεργιογόνους παράγοντες.

Η ευθεία απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα βρίσκεται στο παρακάτω link:


Καθαρισμός μούχλας από ταβάνια - τοίχους - μπάνια - κουζίνες με Bioni clean ( νανοτεχνολογία αργύρου)


Και δεν είναι μια ελαφρά τη καρδία απάντηση γιατί έχουμε δοκιμάσει πολλά εξειδικευμένα προϊόντα που βρίσκονται στη αιχμή της τεχνολογίας, όπως κι  έχουμε δοκιμάσει και κλασσικές λύσεις σαν τη χλωρίνη και οικολογικές λύσεις σαν  το άσπρο ξύδι και τη σόδα φαγητού.

Κανένα άλλο υλικό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στο να σκοτώνει τη μούχλα και σε σπόρια της σε πορώδεις και μη επιφάνειες!

Βέβαια όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. 

Για παράδειγμα η μούχλα σε μη πορώδεις επιφάνειες όπως γυαλί,μέταλλο και  πλαστικά είναι απλό να αφαιρεθεί με κοινά απορρυπαντικά επειδή στην ουσία αυτό που θέλουμε να αφαιρέσουμε είναι η βρωμιά και η σκόνη πάνω στην οποία αναπτύχθηκε η μούχλα. 

Αλλά το να καθαρίσεις οριστικά και τελεσίδικα μια πορώδη οικοδομική επιφάνεια που έχει ποτίσει βαθιά με μούχλα, κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι κι εκεί δεν μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα το ξύδι,η σόδα και χλωρίνη

Εκεί εμπιστευθείτε τον απόλυτο συνδυασμό του αργύρου και του υπεροξειδίου του υδρογόνου,ένα συνδυασμό που κατέστησε δυνατό η πρόσφατη νανοτεχνολογία.

Αν έχετε πολύ μούχλα καλό είναι να πάρετε μέτρα προφύλαξης φορώντας γάντια και μάσκα και να προσέξετε μη μολύνετε και  άλλους χώρους.

 Καθαρίστε καλά, απομακρύνετε και  τη νεκρή μούχλα και πετάξτε όποια μέσα χρησιμιποιήσατε.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η μούχλα έχει δημιουργήσει τοξικούς μεταβολίτες καλό είναι να πηγαίνετε με τη μεριά της ασφάλειας.

Η συμβουλή μας είναι να έχετε πάντε πρόχειρο στο σπίτι ένα σπρέι Bioni clean γιατί θα σας γλυτώσει από δύσκολες καταστάσεις!



Τέλος του 5ου μέρους. Διαβάστε το 4ο μέρος εδώ:
Για ότι αφορά υγρασία και μούχλα στο σπίτι καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 





Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Macon ΑΤΕΕ. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου σε έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου