Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Τα μεγάλα πλεονεκτήματα (2)







2ο μέρος

Θα προσπαθήσουμε να σταχυολογήσουμε μέσα σε λίγες προτάσεις τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν τα ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής  VELUX INTEGRA:


1. Αξεπέραστη ευκολία και άνεση στη χρήση

Τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής που το μόνο που απαιτεί είναι ένα απλό άγγιγμα στο αντίστοιχο εικονίδιο. 

Ιδανικά για περιπτώσεις που υπάρχει δυσκολία στην πρόσβαση.

 Καθαρός αέρας χωρίς δεύτερη σκέψη και ένα περιβάλλον εσωτερικό όπου οι ένοικοι και κυρίως οι μαθητές και φοιτητές μπορούν αποδώσουν τα μέγιστα.

2. Ενσωματωμένος αισθητήρας βροχής που κλείνει το παράθυρο αυτόματα με τις πρώτες σταγόνες βροχής.

3. Περιθώρια αισθητικών επιλογών

 Eίτε φυσικό πεύκο με διάφανη λάκα είτε λευκή πολυουρεθανική βαφή που είναι ιδανική για τους χώρους αυξημένης υγρασίας όπως είναι τα μπάνια και οι κουζίνες.

4. Πολλά μεγέθη σε ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX  που μαζί με τις επιλογές φινιρίσματος αλλά και διαφορετικής υάλωσης σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας προσωποποιημένο παράθυρο.

5. Μπάρα εξαερισμού με φίλτρο για τη σκόνη και τα έντομα που επιτρέπει την είσοδο φρέσκου αέρα ενώ το παράθυρο παραμένει ασφαλώς κλειστό.

Μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να ανοίγει και να κλείνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

6. Μέσα ηλιοπροστασίας που μπορούν να ελέγχονται πλήρως με το τηλεχειριστήριο και να προγραμματίζονται να ανοιγοκλείνουν ώστε το σπίτι να φαίνεται κατοικημένο όταν λείπουμε.

7. Δυνατότητα να κλείνουν όλα τα παράθυρα μαζί, με ένα απλό άγγιγμα την ώρα που εγκαταλείπουμε το σπίτι.

8. Διατίθενται και σε ηλιακή έκδοση που δεν απαιτεί καλωδίωση. Ένα προεγκατεστημένο ηλιακό κύτταρο - που απλά χρειάζεται άμεση έκθεση στο ηλιακό φως - φορτίζει αυτόματα το παράθυρο.

9 Από πλευράς επιλογών υαλώσεων όλες οι εκδοχές διαθέτουν εσωτερικό υαλοπίνακα ασφαλείας κι από κει και πέρα μπορούμε να επιλέξουμε το μάξιμουμ της ηχομόνωσης ή της θερμομόνωσης καθώς και υαλοπίνακες που δεν συγκρατούν τους ρύπους.

Αξίζει τα μέγιστα μια επένδυση σε ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX INTEGRA. Για την απόλυτη άνεση,τη σιγουριά και την ασφάλεια που παρέχουν. 
Η καλύτερη επένδυση της καθημερινότητάς σας.


Τέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:



Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Απόλυτη άνεση στο σπίτι (1)



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου