Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Παράθυρα στέγης Velux: Εξωτερικά ρολά - σίτες για κουνούπια - τέντες






Για τα παράθυρα στέγης Velux υπάρχουν μέσα εξωτερικής ηλιοπροστασίας όπως τα μεταλλικά ρολά SHL και οι αντιηλιακές τέντες MHL για να συμπληρώσουν με τον πληρέστερο ρόλο τη λειτουργικότητά τους.

Επίσης υπάρχουν οι σίτες για κουνούπια / αντικουνουπικές σίτες ZIL για προστασία από τα έντομα όταν τα παράθυρα μένουν ανοιχτά κατά τη θερινή περίοδο.

Μια μεγάλη γκάμα από μέσα εσωτερικής ηλιοπροστασίας είχαμε δει εδώ:

Παράθυρα στέγης Velux: Κουρτίνες ολικής και μερικής συσκότισης



Eδώ θα δούμε σε αδρές γραμμές τα κυριότερα μέσα εξωτερικής ηλιοπροστασίας:


1. Εξωτερικά μεταλλικά ρολά (παντζούρια) SHL για παράθυρα στέγης Velux

Τα εξωτερικά ρολά εμποδίζουν την απώλεια ενέργειας,διατηρούν τους χώρους σας ζεστούς το χειμώνα και επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο του φωτός όλο το χρόνο.

Δρουν ηχομονωτικά έναντι του θορύβου, της βροχής και του χαλαζιού, προστατεύουν τους υαλοπίνακες από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και βέβαια προσφέρουν ασφάλεια από τους επίδοξους κλέφτες.

Είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να είναι λειτουργικά για πολλά χρόνια. 

Η κατασκευή τους από αλουμίνιο βάζει στοπ στις καιρικές καταπονήσεις. Το καλοκαίρι μπορούν να μπλοκάρουν έως και το 90% της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας.

Τοποθετούνται εύκολα και ο έλεγχος τους γίνεται από το εσωτερικό του σπιτιού.


2. Εξωτερικές αντιηλιακές τέντες MHL

Αναχαιτίζουν το δυνατό ηλιακό φως και την ακτινοβολία πριν ακόμη φθάσουν στο τζάμι. Σε καθεστώς μη λειτουργίας μαζεύονται και γίνονται αόρατες.

Σε λειτουργία κόβουν έως και το 90% της προσπίπτουσας ηλιακής θερμότητας,περιορίζουν το φως αλλά επιτρέπουν απρόσκοπτη θέα προς τα έξω. Ο έλεγχος τους γίνεται από το εσωτερικό στου σπιτιού


Σίτες για κουνούπια / αντικουνουπικές σίτες ZIL

Αποτρέπουν τους μικρούς,άσπονδους εχθρούς μας από το να κάνουν ντου στον πολύτιμο μας ζωτικό χώρο όταν τα παράθυρα στέγης Velux είναι ανοιχτά για αερισμό.

Είναι φτιαγμένες από ισχυρό και διάφανο πλέγμα που δεν εμποδίζει τη θέα και την είσοδο του ήλιου. 


Οι σίτες για κουνούπια / αντικουνουπικές σίτες ZIL είναι το μόνο αξεσουάρ που δεν προσαρτάται πάνω στο παράθυρο αλλά στον εσωτερικό τοίχο.


Καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας βοηθήσουμε με τις σίτες για τα κουνούπια και τα μέσα εξωτερικής ηλιοπροστασίας των παραθύρων σας.


Ενημερωθείτε εδώ για τα πιο δημοφιλή παράθυρα στέγης Velux:




Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά: Ενεργειακά και όμορφα (2)



Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Τα μεγάλα πλεονεκτήματα (2)


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 









 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου