Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ακρυλικοί και σιλικονούχοι σοβάδες για εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη (1)






Ακρυλικοί και σιλικονούχοι σοβάδες για εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε τιμές και ποιότητα σπέσιαλ;  Τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Η τελική στρώση ενός συστήματος εξωτερικής μόνωσης είναι αυτή που δίνει την απαιτούμενη αισθητική αλλά και την προστασία από το νερό.

Γι αυτό θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα επιλογής πολλών αποχρώσεων που να μπορούν να καλύψουν τα ατομικά γούστα του καθένα και μια εγγυημένη σε βάθος χρόνου στεγανοποιητική δράση.

Μιλώντας για τους ετοιμόχρηστους παστώδεις σοβάδες που αποτελούν το απόλυτο trend στη θερμοπρόσοψη,θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες: Ακρυλικοί και σιλικονούχοι.

Ποιοί είναι οι καλύτεροι;;

Ένα crash test ανάμεσα στα δύο είδη κάναμε εδώ:


Ακρυλικοί και σιλικονούχοι, έτοιμοι σοβάδες για εξωτερική μόνωση: Μια σύγκριση.


Ποια είναι τα βασικά στάδια εφαρμογής των σοβάδων;;

1. Πρώτο και βασικό είναι να περιμένουμε να στεγνώσει καλά η ενισχυμένη στρώση βάσης για την οποία και μιλήσαμε εδώ:


Αυτό βέβαια έχει άμεση σχέση με τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία αλλά περισσότερο ακόμη με το πάχος της ενισχυτικής στρώσης.

2. Εφαρμόζουμε πρώτα με ρολό μια λεπτή στρώση σαν αστάρι για να εξισώσουμε την απορροφητικότητα του υποστρώματος και να βοηθήσουμε την πρόσφυση του σοβά.

Το αστάρι μπορεί να είναι λευκό αλλά το σωστό είναι να χρωματίζεται στην απόχρωση του τελικού σοβά,πράγμα εύκολο με την ηλεκτρονική μηχανή ανάδευσης.

Κάθε σοβάς έχει και το δικό του αστάρι . Μόλις τραβήξει το αστάρι είμαστε έτοιμοι για το πέρασμα του τελικού σοβά.

Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2o μέρος εδώ:



Ακρυλικοί και σιλικονούχοι σοβάδες για εξωτερική μόνωση: Εφαρμογή (2)


Σας συνιστούμε να δείτε την εφαρμογή των σοβάδων στα πολύ επεξηγηματικά μας βίντεο - στα ελληνικά - κάνοντας googling: "thermomaster βίντεο".


Ακρυλικοί και σιλικονούχοι σοβάδες για εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε τιμές και ποιότητα σπέσιαλ;  Τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου