Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ανακαίνιση διαμερισμάτων - γραφείων - χώρων διασκέδασης σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Υλικά (3)Για τα πιο ποιοτικά υλικά ανακαίνισης διαμερισμάτων - γραφείων - χώρων διασκέδασης σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη,καλέστε στο 2310 428900. 

Θα σας βοηθήσουμε με τις τιμές και θα σας υποδείξουμε τα πιο εγγυημένα συνεργεία.


3ο μέρος

Στο 1ο μέρος αυτής της μικρής τριλογίας πάνω στα υλικά ανακαίνισης αναφερθήκαμε στα υλικά ξηράς δόμησης - γυψοσανίδες,τσιμεντοσανίδες,ψευδοροφές ορυκτών ινών - και στις κόλλες πλακιδίων:

Ανακαίνιση σπιτιού / κατοικίας σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Υλικά σε μοναδικές τιμές (1)


Στο 2ο μέρος αναφερθήκαμε στα χρώματα συνηθισμένων 
και ειδικών απαιτήσεων :  


Εδώ θα μιλήσουμε για υλικά στεγανοποίησης.

Το νερό είναι με διαφορά η πρώτη αιτία υποβάθμισης των κτιρίων. Οι καταστροφές που προξενεί οδηγούν τους ιδιοκτήτες σε οικονομική αφαίμαξη.

Και δεν μιλάμε για τις διαρροές των υδραυλικών δικτύων αλλά κυρίως για τις βλάβες και διαβρώσεις που προέρχονται από την ανεπιθύμητη διείσδυση των νερών της βροχής από τα δώματα και τους τοίχους καθώς κι από τη γη.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα από στεγανοποιητικά υλικά για να αντιμετωπίσει από το πιο απλό πρόβλημα μέχρι και το πιο σύνθετο:

- σιλικόνες και λοιπά σφραγιστικά υλικά

- τσιμεντοειδή υλικά για τα μπάνια

- υλικά στεγανοποίησης τοίχων

- υλικά στεγανοποίησης ταρατσών και υπογείων  χώρων.


Τα άρθρα αυτά θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη φύση αυτών των προβλημάτων:Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με τη μούχλα στις κατασκευές:


Τέλος η εταιρεία μας είναι πολύ οργανωμένη πάνω στην εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη όπου μπορεί να σας προσφέρει οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας. 

Αυτό το άρθρο μπορεί να διευκολύνει στις αποφάσεις σας:


Για προηγμένα υλικά ανακαίνισης διαμερισμάτων - γραφείων - χώρων διασκέδασης σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη,τηλεφωνήστε στο 2310 428900.

 Θα σας δώσουμε μια εικόνα για τις τιμές και θα σας υποδείξουμε τα πιο αξιόπιστα  συνεργεία.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου