Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Αντιμουχλικά,οικολογικά,πλαστικά, χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικά δωμάτια:Τιμές - Θεσσαλονίκη (2)





Για οικολογικά,πλαστικά, αντιμουχικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικά /βρεφικά δωμάτια στις πιο προσιτές τιμές τηλεφωνήστε στο 2310428900 /2310402152 - Θεσσαλονίκη.


2ο μέρος

3. Tα οικολογικά,πλαστικά, χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικά δωμάτια θα πρέπει να είναι ατμοδιαπερατά / αναπνέοντα για να ρυθμίζεται η εσωτερική υγρασία και η υγιεινή των χώρων. 

Χρώματα που δεν αναπνέουν πνίγουν το χώρο μη δίνοντας τη δυνατότητα εκτόνωσης των περίσσιων υδρατμών.

Τα χρώματα αυτά μπορούν να αντικαθιστούν τα κοινά υδροχρώματα όχι μόνο στους τοίχους αλλά και στα ταβάνια γιατί εξασφαλίζουν απρόσκοπτη μετακίνηση των υδρατμών.

4. Θα πρέπει να είναι εύκολα πλενόμενα για πολλούς κύκλους με νερό και με τα κοινά οικιακά καθαριστικά. 

Το πλύσιμο δεν πρέπει να επηρεάζει τις αντιμουχλικές - αντιμικροβιακές τους ιδιότητες όπως γίνεται με τα περισσότερα χρώματα.

5. Θα πρέπει να είναι άοσμα τόσο στην αρχή όσο και μετά.

6. Θα πρέπει να δίνουν στα παιδιά τη μέγιστη θερμική άνεση και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι παρόμοια με την επιφανειακή θερμοκρασία των εσωτερικών επιφανειών των εξωτερικών τοίχων. 

Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ελαφροβαρών πυριτικών μικροφίλερ. 

Στην ουσία μιλάμε για εκατομμύρια μικρές, γυάλινες, κενές σφαίρες που προσφέρουν ένα είδος θερμομόνωσης ώστε η επιφάνεια των χρωμάτων να παραμένει ζεστή ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία των τοίχων.

Ελάτε στα καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη για οικολογικά,πλαστικά αντιμουχλικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικά / βρεφικά δωμάτια στις πιο προσιτές τιμές.

Το Bioni nature αποτελεί τη ναυαρχίδα μας στα σχετικά χρώματα και αξίζει όσο τίποτα τα χρήματά του ενώ το Bioni living αποτελεί μια πιο οικονομική λύση,βασισμένη όμως κι αυτή στη νανοτεχνολογία αργύρου.

Τέλος το Bioni Hygienic είναι το αντιμικροβιακό χρώμα που επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε όταν υπάρχουν οι πιο υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.

Από χρώματα συμβατικής τεχνολογίας προτιμήστε το καλύτερο ελληνικό,πλαστικό,οικολογικό χρώμα Artex Eco της Χρωτέχ που είναι κατάλληλο για παιδικά δωμάτια.


Τέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Οικολογικά,πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικό δωμάτιο: Τιμές - Θεσσαλονίκη (1)



Για υψηλής τεχνολογίας οικολογικά χρώματα για παιδικά / βρεφικά  δωμάτια σε πολύ καλές τιμές τηλεφωνήστε μας στο 2310402152 / Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου