Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες IKO: Καλύτερες τιμές - Θεσσαλονίκη






Τα μοναδικής τεχνολογίας και ποιότητας ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες SBS Polygum της IKO τώρα στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε στο 2310 428900.

Πρόκειται για μια σειρά από ελαστομερή ασφαλτόπανα με ισχυρό spunbond πολυεστερικό οπλισμό και άσπρη ψηφίδα που παράγονται στο Βέλγιο και ανήκουν στην περίφημα γαλλική σχολή στεγανοποίησης με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές παγκοσμίως. 

 Τα ελαστομερή SBS ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες είναι ένας τομέας στον οποίο οι Γάλλοι είναι μπροστά δεκαετίες ολόκληρες.


Γιατί ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες της IKO;

1. Διαθέτουν μια πλούσια ελαστομερή μάζα των -20 βαθμών,κάτι που αντανακλάται άμεσα στο πάχος τους. Γι αυτό τα ασφαλτόπανα αυτά είναι παχύτερα από αντίστοιχης ποιότητας ισοβαρή ανταγωνιστικά. 

Αυτό σημαίνει καλύτερα χαρακτηριστικά συγκόλλησης και μεγαλύτερη ανοχή στα λάθη και στις αβλεψίες των εφαρμογέων. Είναι τα σφαλτόπανα που στην τεχνική αργκό λέμε ότι κολλάνε από μόνα τους.

Τα ασφαλτόπανα αυτά είναι ότι το καλύτερο για να δουλεύονται σε χειμερινές συνθήκες.

2.  Τα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες της IKO είναι καλυμμένα με άσπρη ψηφίδα γαλλικής προέλευσης και συμπεριφέρονται σαν ψυχρά υλικά. 

Δεν αναπτύσσουν υψηλές επιφανειακές θερμοκρασίες και δεν συμβάλλουν στη αύξηση της θερμοκρασίας στους υποκείμενους χώρους.

 Αντίθετα από στοιχεία παρατήρησης που έχουμε για τη Θεσσαλονίκη βοηθούν στη μείωση των θερμοκρασιών αυτών κατά 1-1,5 βαθμό. Για τις τιμές που πωλούνται είναι πραγματικές ευκαιρίες!

3. Είναι ενισχυμένα με μακρύινο πολυεστερικό οπλισμό,κάτι που σημαίνει μεγάλες μηχανικές αντοχές,δηλαδή αντοχές στο σχίσιμο,στη στατική διάτρηση - βάδισμα κλπ. - και στη δυναμική διάτρηση - πτώση αντικειμένων από ύψος.

4. Διατίθενται σε βάρη 4.5 ή 5 κιλών/m2 που είναι τα πιο κατάλληλα για στεγανοποιήσεις ταρατσών σε τέτοιο επίπεδο ποιότητας.

 Το πάχος αυτών των ασφαλτοπάνων αντιστοιχεί στο πάχος ανταγωνιστικών προϊόντων βάρους 5.5-6 κιλών/m2 .

Αν προτιμάτε ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες με επικάλυψη αλουμινίου μπορείτε να επιλέξετε το Armalu που είναι ακριβώς αντίστοιχης ποιότητας.

Να υπενθυμίσουμε ότι μια καλή εναλλακτική λύση για τη στεγανοποίηση των μεγάλων ταρατσών είναι οι μεμβράνες PVC Armourplan  της IKO για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Μεμβράνες PVC Armourplan της IKO σε άφθαστη ποιότητα και τιμές


Κλείνοντας θα σας συστήσουμε να διαβάσετε αυτό το σημαντικό άρθρο για τα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες:



Βρείτε τα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες SBS  Polygun της IKO στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη καλώντας μας στο 2310 428900.

 Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου