Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Γυψοσανίδες σε Αθήνα - Αττική: Καλύτερες τιμές - συνεργεία






Τώρα για γυψοσανίδες σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900.

Αφήστε τηλέφωνο και περιοχή,δηλώστε αν χρειάζεστε συνεργεία ή απλά αγορά υλικών και θα σας ενημερώσουμε γρήγορα για τους πλησιέστερους τοπικούς αντιπροσώπους μας και συνεργεία.

Από γυψοσανίδες μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Knauf, Norgips και Rigips σε συμβατικές,πυράντοχες ή ανθυγρές και σε διάφορα πάχη ή μήκη.

Οι γυψοσανίδες είναι το σύγχρονο,ευέλικτο ελαφροβαρές υλικό που χρησιμοποιείται μαζικά στις ανακαινίσεις και προσθήκες για την κατασκευή χωρισμάτων,επενδύσεων και ψευδοροφών. Προσφέρουν ταχύτητα εργασιών και έχουν άριστη συμπεριφορά στη φωτιά.

Οι καταναλώσεις σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη έχουν ανεβεί σημαντικά υποβοηθούμενες από τις ανταγωνιστικές τιμές και την πληθώρα από έμπειρα συνεργεία.

Οι απλές γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε όλες τις συμβατικές,εσωτερικές εφαρμογές.

Οι πράσινες,ανθυγρές γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε χώρους με αυξημένη, εσωτερική σχετική υγρασία όπως είναι τα μπάνια,τα πλυσταριά ή τα WC.

Οι ανθυγρές γυψοσανίδες αποτελούνται από έναν πυρήνα από γύψο αναμεμιγμένο με υδαταπωθητικά πρόσμικτα που τους δίνουν μειωμένη υδατοαπορροφητικότητα. 

Σαφώς δεν είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση οποιασδήποτε μορφής. Αυτό το πεδίο εφαρμογών ανήκει στις τσιμεντοσανίδες.

Χαρακτηριστικό των ανθυγρών είναι πράσινο χαρτί  που περικλείει τον γύψινο πυρήνα.

Οι πυράντοχες γυψοσανίδες - με το χαρακτηριστικό ροζ χαρτί -  προσφέρουν καλύτερη πυραντίσταση όπου αυτό είναι επιθυμητό γιατί περιέχουν ειδικά πρόσμικτα.

Θα βρείτε επίσης όλα τα μεταλλικά προφίλ Macon όπως ορθοστάτες,στρωτήρες,γωνιόκρανα,κανάλια οροφής και περιμετρικούς οδηγούς για τη δημιουργία των κατάλληλων πλαισίων στήριξης.

 Όπως και τις απαραίτητες βίδες στήριξης,τα υλικά αρμολόγησης και τις καλύτερες αυτοκόλλητες υαλοταινίες αρμών του κόσμου, τις Fibatape της Saint Gobain.

Τα συνεργεία τοποθέτησης που σας προτείνουμε είναι τσεκαρισμένα από την εταιρεία μας και απολαμβάνουν της έγκρισης και της εμπιστοσύνης μας.

Η εταιρεία μας έχει επίσης έντονη δραστηριότητα σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη στις μονώσεις ταρατσών:

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Καλύτερα υλικά - καλύτερες τιμές (1)


καθώς και στην εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη:

Θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση σε Αθήνα / Αττική: Καλύτερες τιμές - αξιόπιστη εργασία (1)



Τώρα για γυψοσανίδες σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου