Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Εποξειδικά χρώματα / βαφές για δάπεδα σε συνεργεία,πάρκινγκ κλπ









Εποξειδικά χρώματα / βαφές για δάπεδα σε συνεργεία,πάρκινγκ,αποθήκες,καταστήματα θα βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900.

Τα χρώματα Sinmast RM 32 είναι έγχρωμες επιστρώσεις προστασίας για δάπεδα και έχουν πολύ υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές.

Αντέχουν σε σε ορυκτά ή οργανικά λάδια,αραιά οξέα,βενζίνη κλπ, πράγμα που τα κάνει ιδανικά για συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων,χώρους στάθμευσης,αποθήκες υλικών κλπ.

Αν έχουμε χώρους τροφίμων και ποτών ή δεξαμενές πόσιμου νερού τότε πιο κατάλληλο και επαρκώς πιστοποιημένο για τέτοιες χρήσεις είναι το Sinmast RM 22 για το οποίο μιλήσαμε εδώ:


Εποξειδικά χρώματα - βαφές για πισίνες / δεξαμενές πόσιμου νερού / χώρους τροφίμων


Εποξειδικά χρώματα / βαφές για δάπεδα Sinmast RM 32: Πλεονεκτήματα

- υψηλή αντοχή στην τριβή των ελαστικών

- μεγάλη αντοχή σε καύσιμα και ορυκτέλαια

- μπορούν να παραδοθούν σε όλες τις αποχρώσεις RAL για ελάχιστη παραγγελία 100kg. Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την απόχρωση.

- εξασφαλίζoυν επιφάνειες χωρίς σκόνες που μπορούν να καθαρίζονται εύκολα

- εύκολη εφαρμογή

- υψηλή πρόσφυση

Σε δάπεδα που συνορεύουν με το έδαφος θα πρέπει  να έχει προβλεφθεί μιια στρώση διακοπής της ανιούσας υγρασίας γιατί διαφορετικά -  όπως είναι φυσιολογικό - τα εποξειδικά συστήματα που δεν αντέχουν σε αρνητικές πιέσεις θα ξεφλουδίσουν τοπικά.

Αν δεν υπάρχει αυτή η πρόβλεψη τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια πρόσθετη στρώση σαν φράγμα υγρασίας.

Τα εποξειδικά χρώματα / βαφές για δάπεδα μπορούν να γίνουν σε υγρές συνθήκες ολισθηρά και ίσως χρειαστεί και κάποια επίπαση με χαλαζιακή άμμο κατά τη διάρκεια της βαφής.

 Όσο πιο χοντρή είναι η άμμος τόσο πιο αντιολισθηρό και το δάπεδο αλλά και τόσο πιο δύσκολα καθαρίζεται.

Για εποξειδικά χρώματα / βαφές που χρησιμοποιούνται  για προστασία σε δάπεδα  συνεργείων,πάρκινγκ / χώρων στάθμευσης,αποθηκών,καταστημάτων κλπ, καλέστε μας στο 2310 428900. 

Θα σας ενημερώσουμε για τις υπάρχουσες δυνατότητες και τις  τρέχουσες τιμές.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


2 σχόλια:

  1. kalispera sas. tha hthela na sas rotisw sxetika me tin bafh patomatos se synergeio 180m2 ti kostos exei. xristos apo igoumenitsa sas eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνονόματε εδώ στη Θεσσαλονίκη τα δουλεύουμε περίπου 15euro/m2 + ΦΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή