Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Εποξειδική ρητίνη σε πάστα για συγκολλήσεις - επισκευές - οριζόντιες αγκυρώσεις ράβδων οπλισμού

Για οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με επισκευές και αγκυρώσεις με εποξειδικές ρητίνες καθώς και για τιμή /τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Το Sinmast P 103 - και το πιο λεπτόκοκκο Sinmast P 103 fine - είναι μια  εποξειδική ρητίνη πολύ υψηλών χημικών και μηχανικών αντοχών σε μορφή  πάστας  για συγκολλήσεις,επισκευές και οριζόντιες αγκυρώσεις ράβδων οπλισμού (κάθετα υποστρώματα).

Αποτελείται από μια εποξειδική ρητίνη και ένα σκληρυντή,λευκού και μαύρου χρώματος αντίστοιχα,που όταν ανακατεύονται καλά μεταξύ τους σε μια αναλογία 75:25 κ.β. δίνουν μια ομοιογενή, γκρι χρώματος πάστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεκάδες εργασίες αποκατάστασης,αγκυρώσεων,επισκευών και συγκόλλησης στις κατασκευές.

Βασικές χρήσεις / πεδία εφαρμογής

- εφαρμόζεται τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές εφαρμογές

- για οριζόντιες αγκυρώσεις / πακτώσεις σιδηρών οπλισμών.
 Για κατακόρυφες πακτώσεις χρησιμοποιήστε την πιο ρευστή εποξειδική ρητίνη Sinpast J/A που περιγράφεται στο πρώτο λινκ.

- επισκευές και αποκαταστάσεις μπετόν από ζημιές που προκλήθηκαν από σεισμούς.

- στοκαρίσματα σε μπετόν,σε ρωγμές που θα πληρωθούν με ρευστή ρητίνη κλπ.

- για επικολλήσεις χαλυβδοελασμάτων  καθώς και ελασμάτων από ίνες άνθρακα κατά τη διάρκεια της στατικής ενίσχυσης και αποκατάστασης δομικών στοιχείων.

Υποστρώματα - προεργασία

Κατάλληλα υποστρώματα είναι το μπετόν / σκυρόδεμα,οι λίθοι,το ξύλο,τα μέταλλα καθώς και πολλά πλαστικά υλικά.

Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές,συνεκτικές,χωρίς εξανθήσεις και βιολογικές εναποθέσεις. Ότι είναι χαλαρά συνδεδεμένο θα πρέπει να απομακρύνεται όπως π.χ. η σκουριά στις μεταλλικές επιφάνειες.

Εφαρμογή

Τα δυο συστατικά ανακατεύονται με επιμέλεια, με μηχανικό κατά προτίμηση τρόπο, έτσι ώστε η ληφθείσα μάζα να είναι απόλυτα ομοιογενής για να προχωρήσει σωστά ο πολυμερισμός. Το υλικό εφαρμόζεται με μυστρί ή σπάτουλα. Για κάθε λίτρο όγκου χρειάζονται 1,68 κιλά εποξειδικής ρητίνης Sinmast P 103.

Τα εργαλεία καθαρίζονται με διαλυτικό αμέσως μετά την εφαρμογή ενώ το σκληρυμένο προϊόν μπορεί να απομακρυνθεί μόνο με μηχανικές μεθόδους.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τη ρευστή εποξειδική ρητίνη Sinpast J/A:Εποξειδική ρητίνη ρευστή για συγκόλληση παλιού με νέο μπετόν και κάθετες αγκυρώσεις / πακτώσειςΚι εδώ για το μοναδικό σύστημα χημικής αγκύρωσης Sinmast epoxyfast anchor:


Χημικές αγκυρώσεις / πακτώσεις ράβδων οπλισμού - βλήτρων - ντιζών: Εποξειδικό σύστημα ταχείας πήξης (1)Για οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με επισκευές και αγκυρώσεις με εποξειδικές ρητίνες όπως επίσης και για τιμή / τιμές,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου