Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα με βάση τη νανοτεχνολογίαΥψηλής τεχνολογίας αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα με βάση τη νανοτεχνολογία αργύρου θα βρείτε μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Πριν προχωρήσουμε θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε τα αναλυτικά αυτά άρθρα πάνω στη μούχλα:

Η μούχλα στο σπίτι: Αντιμετώπιση– καθαρισμός – θεραπεία


«Μούχλα: Πώς να την αποφύγετε (το πλήρες άρθρο)»Αντιμουχλικά καθαριστικά

Πριν γίνει οποιαδήποτε επέμβαση πάνω σε επιφάνειες προσβεβλημένες από τη μούχλα θα πρέπει πρώτα αυτή να καθαριστεί ή να αδρανοποιηθεί τελείως. 

Ιδανικό αντιμουχλικό καθαριστικό για εσωτερικές επιφάνειες,φιλικό προς τους ενοίκους είναι το Bioni clean για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:

Καθαρισμός μούχλας από ταβάνια - τοίχους - μπάνια - κουζίνες με Bioni clean (νανοτεχνολογία αργύρου)


Είναι η επιτομή της τεχνολογίας γιατί συνδυάζει πιο πυρηνικά αντιμουχλικά όπλα: το υπεροξείδιο του υδρογόνου και τον άργυρο.

Από τα πιο εντυπωσιακά και αποτελεσματικά αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα! Φαντασθείτε, αν μπορείτε, εκατομμύρια νανοσωματίδια αργύρου διασκορπισμένα μέσα στο καθαριστικό με τρόπο ώστε να μη συσσωματώνονται και να μη καθιζάνουν.

Αντιμουχλικά χρώματα

Για την ναυαρχίδα μας στα  αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα Bioni nature μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Το Bioni nature όπως και το Bioni clean είναι κάπως ακριβότερα από τα συναφή αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα αλλά στο τέλος προκύπτουν απείρως φθηνότερα λόγω αποτελεσματικότητας και διάρκειας τη στιγμή που άλλα προϊόντα σας ταλαιπωρούν και σας σπάνε τα νεύρα με τις συνεχείς υποτροπές της κατάστασης.

Αντιμουχλική σιλικόνη

Απαραίτητη για τους χώρους υψηλής σχετικής υγρασίας όπως τα μπάνια και οι κουζίνες:Για αντιμουχλικά υλικά / προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας και διάρκειας,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου