Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Εποξειδικά δάπεδα - εποξειδικά χρώματα - Θεσσαλονίκη








Για εποξειδικά δάπεδα - εποξειδικά χρώματα - αυτοεπιπεδούμενα ρητινικά συστήματα στη Θεσσαλονίκη,καλέστε στο 2310 428900.

Υπάρχουν συστήματα και λύσεις για όλες τις περιπτώσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις για αντοχές σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις.

Oι πιο απλές περιπτώσεις είναι τα εποξειδικά δάπεδα  που γίνονται με εποξειδικά χρώματα,λεπτές δηλαδή επιστρώσεις που περνιούνται συνήθως με ρολό στην κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια.



Εποξειδικά χρώματα / βαφές για δάπεδα σε συνεργεία,πάρκινγκ,αποθήκες,καταστήματα


Τα δάπεδα αυτά εξασφαλίζουν απαλλαγή από τη σκόνη και καθαριότητα και έχουν καλές χημικές και μηχανικές αντοχές.

Αν μπαίνουν απαιτήσεις για συμβατότητα με πόσιμο νερό ή τρόφιμα υπάρχουν εποξειδικά χρώματα πιστοποιημένα για τέτοιες περιπτώσεις:


Αν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για χημικές και μηχανικές αντοχές σε βιομηχανικά δάπεδα τότε πάμε σε χυτά,αυτοεπιπεδούμενα ρητινικά - συνήθως εποξειδικά δάπεδα - τριών συστατικών.
 Το τρίτο συστατικό είναι διαβαθμισμένης κοκκομετρίας χαλαζιακή άμμος που επιτρέπει να πάρουμε ένα κονίαμα με σχετικά μεγάλα πάχη.

Tα εποξειδικά αυτά δάπεδα είναι πολύ ισχυρά,χωρίς αρμούς και μπορούν να παραδοθούν σε όλες τις αποχρώσεις RAL. Η αντιολισθηρότητά τους μπορεί ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Είναι ιδανικά για βιομηχανίες,χώρους στάθμευσης, logistics centers,συνεργεία οχημάτων,εμπορικά κέντρα κλπ.

Η απόφαση για το ποιο από τα παραπάνω εποξειδικά δάπεδα είναι πιο κατάλληλο ανά περίπτωση, λαμβάνεται με γνώμονα το μέγεθος των απαιτήσεων και το διατιθέμενο budget.

Να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές ποιότητες εργασίας και πως τα αυτοεπιπεδούμενα εποξειδικά δάπεδα είναι πολύ ακριβότερα και πολύ ανθεκτικότερα από τα απλά εποξειδικά χρώματα.

Για εποξειδικά δάπεδα - εποξειδικά χρώματα - αυτοεπιπεδούμενα ρητινικά συστήματα στη Θεσσαλονίκη,καλέστε στο 2310 428900.

Χρήστος Στρογγύλης 
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου