Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εποξειδικά χρώματα δαπέδου - μετάλλων - πισίνας: Εφαρμογή - σημεία προσοχής (2)






Για εποξειδικά χρώματα δαπέδου - μετάλλων - πισίνας - δεξαμενών πόσιμου νερού - βιολογικών καθαρισμών κλπ σε πολύ καλές τιμές και εξαιρετική ποιότητα, καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


2ο μέρος

Εποξειδικά χρώματα  μετάλλων

Καθαρίζουμε τα μέταλλα  από την σκουριά και τα φέρνουμε σε μια κατάσταση λευκού μετάλλου με βαθμό καθαρισμού Sa 3 ή 2 και 1/2 κατά SIS.

Ακολουθεί γρήγορα μόνιμη και ισχυρή αντισκωριακή προστασία με την εφαρμογή εποξειδικού ασταριού με υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανο ψευδάργυρο Acosin AC 90. Mία στρώση είναι αρκετή.

Οι επόμενες δύο στρώσεις από εποξειδικά χρώματα Sinmast RM 22 ή 32 πρέπει να εφαρμοσθούν μετά από από 24 ώρες και όχι πάνω από επτά ημέρες.


 Εποξειδικά χρώματα πισίνας

Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Εποξειδικά χρώματα - βαφές για πισίνες


Στις πισίνες τα  εποξειδικά χρώματα έχουν να αντιμετωπίσουν τη μόνιμη υδροστατική πίεση,τα χημικά της πισίνας και την έκθεση στις εξωτερικές συνθήκες. 

Διαβάστε αυτά τα άρθρα που θα σας βοηθήσουν πολύ:



Σημεία προσοχής - περιορισμοί

1. Τα εποξειδικά χρώματα δεν μπορούν να αντέξουν την αρνητική υγρασία και γι αυτό θα πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα στεγανοποίησης.

2. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να είναι μεταξύ 8-30 βαθμών και τουλάχιστον 3 βαθμούς πάνω από το σημείο δρόσου ( σημείο δρόσου είναι η θερμοκρασία εκείνη που όταν οι υδρατμοί ψυχθούν δημιουργείται το φαινόμενο της δρόσου).

3. Η μέγιστη υγρασία του υποστρώματος δεν πρέπει να ξεπερνάει το 4%.
 Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σαν αστάρια - προετοιμαστικές στρώσεις κάποια epoxy cement συστήματα ή ανάλογα.


Τέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:

Εποξειδικά χρώματα δαπέδου - μετάλλων - πισίνας: Συμβουλές και οδηγίες (1)


Για εποξειδικά χρώματα δαπέδου - μετάλλων - πισίνας σε πολύ καλές τιμές και εξαιρετική ποιότητα, καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου