Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Κουπόλες φωτισμού και αερισμού Velux για δώματα / ταράτσες: Νέες αισθητικές επιλογές - καλύτερες τιμές







Για κουπόλες / παράθυρα  επίπεδης οροφής - στέγης Velux στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.



Οι κουπόλες - κούπολες για κάποιους -  φωτισμού και αερισμού Velux είναι φτιαγμένες για να φέρνουν εύκολα φυσικό φωτισμό και καθαρό αέρα σε χώρους κάτω από δώματα / ταράτσες. 

Αναβαθμίζουν θεαματικά τους υπόψη χώρους κάνοντας τους ιδιαίτερα ευχάριστους για διαμονή.

Διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σε σταθερή ή ανοιγόμενη έκδοση,με χειροκίνητη λειτουργία η τηλεχειρισμό!

Και τέλος μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον κλασσικό θόλο και τη νέα μινιμαλιστική αισθητικά πρόταση του επίπεδου σκληρυμένου γυαλιού σε ένα διακριτικό προφίλ.

Μιλώντας για τις κλασσικές κουπόλες / παράθυρα  επίπεδης οροφής με το θόλο μπορείτε να δοκιμάσετε τον σταθερό / μη ανοιγόμενο τύπο CFP για χώρους που ο αερισμός είναι εξασφαλισμένος με άλλους τρόπους. 

Υπάρχει διπλό τζάμι με το εσωτερικό να είναι ασφαλείας / laminated και το εξωτερικό να είναι σκληρυμένο ενώ ο πανίσχυρος,πολυκαρβονικός θόλος που μπορεί να επιλεγεί διαφανής ή ημιδιαφανής προστατεύει το τζάμι από το χιόνι και τη βροχή.

Μπορεί να δεχθεί ηλεκτρική εσωτερική και εξωτερική ηλιοπροστασία.

Αν ο πρόσθετος αερισμός είναι απαραίτητος τότε συνιστάται η χρήση ανοιγόμενης  κουπόλας τύπου CVP που μπορεί να είναι ανοιγόμενες με χειρωνακτικό τρόπο ή με ηλεκτροκίνητο / τηλεχειρισμό.

Αν χρειάζεται πρόσβαση στο δώμα / ταράτσα υπάρχουν και οι κουπόλες / κουπολες εξόδου  CXP που μπορούν να ανοίξουν ως 60 μοίρες,προσφέροντας άνετη έξοδο / πρόσβαση στο δώμα.

Αν υπάρχει ανάγκη για απαγωγή καπνού ή θερμότητας υπάρχουν οι κουπόλες ( κούπολες ) απαγωγής καπνού CSP που μπορούν να λειτουργήσουν και σαν κοινές κουπόλες φωτισμού και αερισμού.

Όλες οι κουπολες φωτισμού και αερισμού / παράθυρα  επίπεδης οροφής Velux με πολυκαρβονικό θόλο προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση από βροχή και χαλάζι καθώς και από θόρυβο επίγειας ή αέριας κυκλοφορίας.

Και βεβαίως όλες μπορούν να δεχθούν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά μέσα ηλιοπροστασίας.

Οι νέες κουπόλες ( κούπολες ) στέγης Velux με μινιμαλιστικό / απέριττο σχεδιασμό έχουν τζάμια αντί για θόλο. 

Διπλά τζάμια από τα οποία το εξωτερικό είναι σκληρυμένο και το εσωτερικό laninated / ασφαλείας (αν σπάσει συγκρατείται και δεν γίνεται κομμάτια).

Ο σχεδιασμός του θεωρείται πιο stylish από τον κλασσικό σχεδιασμό με το θόλο.





Για κουπόλες φωτισμού και αερισμού / παράθυρα  επίπεδης οροφής - στέγης  Velux σε πολύ καλές τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε επίσης μια ματιά και στα παλιότερα αυτά άρθρα:


Κουπόλες φωτισμού/διαφώτιστα Velux – Παράθυρα ταράτσας/Τιμές – κόστος - Θεσσαλονίκη




Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου