Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ναυτιλιακά χρώματα - υφαλοχρώματα / μουράβιες - χρώματα θαλάσσης / πολυουρεθανικά: Θεσσαλονίκη (1)









Για ναυτιλιακά χρώματα - υφαλοχρώματα / μουράβιες - χρώματα σκαφών / θαλάσσης / πολυουρεθανικά,πολυεστέρες + ύφασμα,πολυεστερικούς και εποξειδικούς στόκους,gel coats στη Θεσσαλονίκη,καλέστε στο 2310 428900.

Καλύτερες τιμές και σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία στο μεγαλύτερο κατάστημα σχετικών ειδών στην πόλη!

Τα ναυτιλιακά χρώματα / χρώματα θαλάσσης χρησιμοποιούνται για την βαφή / προστασία των υφάλων και των εξάλων σε βάρκες - πλοία - σκάφη.

Τα υφαλοχρώματα ή μουράβιες Navicot προορίζονται σαν αντιρρυπαντική προστασία στα ύφαλα μέρη ξύλινων ή μεταλλικών σκαφών.

 Αποτρέπουν την προσκόλληση οστράκων και διαφόρων μορφών θαλάσσιας πανίδας. Βασικό συστατικό τους το κολοφώνιο,ένα προϊόν που προέρχεται από τις ρητίνες κωνοφόρων δέντρων.

Οι ξύλινες επιφάνειες χρειάζονται προετοιμασία με συντηρητικό ξύλου και αστάρι μινίου και οι μεταλλικές με κάποιο κατάλληλο αντισκωριακό αστάρι.

Οι μουράβιες / υφαλοχρώματα που παράγονται σε διάφορες αποχρώσεις ακολουθούν σε δύο στρώσεις με πινέλο ή airless. Περιέχουν χαλκό και δραστικές ουσίες για να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους και συνεπώς χρειάζονται προσοχή στο χειρισμό τους.

Από τα ναυτιλιακά χρώματα/ χρώματα θαλάσσης  τα πολυουρεθανικά,δύο συστατικών τύπου  Boatlac είναι τα καλύτερα.

Είναι σκληρά και ελαστικά και έχουν πολύ μεγάλη αντοχή σε επιφανειακή τριβή ενώ το gloss φινίρισμά τους δίνει πολύ όμορφη και ανθεκτική σε βάθος χρόνου εμφάνιση.

Χρησιμοποιούνται σε όλα σκάφη είτε ξύλινα, είτε μεταλλικά, είτε πολυεστερικά.

 Οι ξύλινες και οι μεταλλικές επιφάνειες χρειάζονται το κατάλληλο προστατευτικό,προετοιμαστικό αστάρι ενώ οι πολυεστερικές ένα ελαφρύ αγρίεμα της επιφάνειας για να διευκολυνθεί η πρόσφυση.

Τα  ναυτιλιακά χρώματα/ χρώματα θαλάσσης  Boatlac παράγονται σε αρκετές αποχρώσεις και περνιούνται πάντα σε δύο στρώσεις με πινέλο,ρολό ή πιστόλι.

Εδώ θα βρείτε επίσης όλα τα είδη πολυεστέρα σε συσκευασίες από ένα κιλό έως ένα βαρέλι,υφάσματα ενίσχυσης τύπου roving ή υαλοπιλήματα σε διάφορα βάρη,gel coats όλων των αποχρώσεων,στυρένιο,ασετόν κλπ.


Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:

Ναυτιλιακά χρώματα - εποξειδικοί και πολυεστερικοί στόκοι - πολυεστέρες : Θεσσαλονίκη (2)


Για ναυτιλιακά χρώματα - υφαλοχρώματα / μουράβιες - χρώματα θαλάσσης / σκαφών / πολυουρεθανικά,πολυεστέρες + ύφασμα,πολυεστερικούς και εποξειδικούς στόκους,gel coats στη Θεσσαλονίκη,καλέστε στο 2310 428900.

Χρήστος Στρογγύλης 
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου