Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Παράθυρα στέγης / οροφής Velux (1)








Τα παράθυρα στέγης  / οροφής Velux είναι για πάνω από 60 χρόνια συνώνυμα με το πρωτοποριακό design και την τέλεια λειτουργικότητα στον τομέα αερισμού και φωτισμού των κεραμοσκεπών.

Περισσότερο φυσικό φως! Περισσότερος φρέσκος αέρας! Περισσότερη ζωή!

Δεκάδες διαφορετικές προτάσεις και συνδυασμοί χαρακτηριστικών για να επιλέξετε τα δικά σας προσωποποιημένα παράθυρα στέγης / οροφής Velux για απολύτως εξατομικευμένες λύσεις!

Τρόπος ανοίγματος - επιλογές

1. Πρώτα σε πωλήσεις τα κλασσικά κεντροπεριστροφικά παράθυρα που ανοιγοκλείνουν με την μπάρα χειρισμού στο επάνω μέρος,κάτι που επιτρέπει την τοποθέτηση επίπλων ακριβώς κάτω από το παράθυρο. 

Για τα κεντροπεριστροφικά παράθυρα στέγης  / οροφής Velux - κατάλληλα για κλίσεις στέγης 15-90 μοιρών - μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά: Τα πλεονεκτήματα (1)


Μπορούν να παραδοθούν με διαφορετικές υαλώσεις που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του παραθύρου, με κύριες επιλογές τις:

- στάνταρ υάλωση --50 με σκληρυμένο εξωτερικό τζάμι

- υάλωση ασφαλείας --70  όπου το εσωτερικό τζάμι είναι laminated για να συγκρατεί τα κομμάτια σε περίπτωση θραύσης

- υάλωση ηχομονωτικής άνεσης --60με παχύτερο εξωτερικό υαλοπίνακα

Επιπρόσθετα υπάρχουν επιλογές για τριπλό υαλοπίνακα για μέγιστη θερμομόνωση --66,τριπλό  υαλοπίνακα για παράλληλη θερμοηχομόνωση --62 καθώς και για υαλοπίνακα με ενισχυμένα αντικλεπτικά χαρακτηριστικά --70Q.

Όσον αφορά την αισθητική, υπάρχει η κλασσική επιλογή εμφάνισης φυσικού ξύλου που είναι προστατευμένο με επιστρώσεις διαφανούς λάκας και ταιριάζει καλύτερα σε χώρους παραδοσιακού ύφους.

Όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος τα λευκά παράθυρα με χρώμα πολυουρεθάνης που είναι πιο κατάλληλα για φωτεινούς, σύγχρονους χώρους με μοντέρνο στιλ. 

Τα λευκά παράθυρα χρειάζονται λιγότερη συντήρηση και είναι ιδανικά για χώρους με μεγάλη εσωτερική σχετική υγρασία όπως είναι οι κουζίνες και τα μπάνια.


Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:



 Για παράθυρα στέγης  / οροφής Velux σε μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι μεγαλύτεροι διακινητές  προϊόντων  Velux στην Ελλάδα και έχουμε πάντα μεγάλα στοκ από τα κλασσικότερα παράθυρα.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου