Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας - Θεσσαλονίκη: Οικολογικά χρώματα για παιδικά δωμάτιαΓια πλαστικά, οικολογικά χρώματα νανοτεχνολογίας στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Ο όρος νανοτεχνολογία έχει γίνει τελευταία πολύ του συρμού και τις περισσότερες  φορές δεν λέει τίποτα.

Κάποιες άλλες όμως λέει πολλά. Μια τέτοια περίπτωση αφορά τα πλαστικά οικολογικά χρώματα με βάση την νανοτεχνολογία αργύρου.

Με πολύ απλά λόγια στα προϊόντα αυτά την τεχνολογία των οποίων ελάχιστοι κατέχουν, έχει καταστεί δυνατόν να διασκορπισθούν στο πολυμερές πλέγμα του χρώματος νανοσωματίδια αργύρου.

Είναι ένα τεχνολογικό άλμα,αδύνατο να επιτευχθεί με τη χθεσινή τεχνολογία.

Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια ιδιαίτερα όταν τα απιδιά έχουν κάποιο θέμα με άσθμα ή αναπνευστικές παθήσεις. 

Εκτός της υγιεινής του εσωτερικού αέρα είναι ανεπηρέαστα από βιολογικούς παράγοντες όπως η κοινή οικιακή μούχλα και διάφορα άλλα είδη μυκήτων και από τα περισσότερα παθογόνα μικρόβια.

Τα παθογόνα μικρόβια δεν μπορούν να βρουν καταφύγιο στους τοίχους γιατί πεθαίνουν σε επαφή με τα οικολογικά πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας.

 Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη διδάξασα και σταδιακά τα χρώματα εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Το ότι είναι βιοκτόνα δεν εγκυμονεί απολύτως κανένα κίνδυνο για τον άνθρωπο κι αυτό γιατί οι δραστικές τους ουσίες δεν εξιδρώνουν στη επιφάνεια αλλά παραμένουν σαν ένα σταθερό μέρος του πολυμερούς πλέγματος,δραστικό για τα μικρόβια για πολλά χρόνια,ακίνδυνο όμως και ασφαλές για τα παιδιά και γενικά για τους ανθρώπους.

Άλλα βασικά πλεονεκτήματα

- άοσμα χωρίς πτητικές και λοιπές επικίνδυνες ουσίες

- αναπνέοντα,αφήνουν δηλαδή τους τους τοίχους να αναπνέουν και επιτρέπουν την καλύτερη ρύθμιση της εσωτερικής υγρασίας

- πλενόμενα με συχνούς κύκλους πλύσης στεγνώματος χωρίς να επηρεαστούν οι αντιμουχλικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες.

Περισσότερες πληροφορίας για τα οικολογικά,πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας μπορείτε να βρείτε εδώ:


Αντιμουχλικά χρώματα Bioni Nature: Ερωτήσεις κι απαντήσεις
Για πλαστικά οικολογικά χρώματα νανοτεχνολογίας στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Χρήστος Στρογγύλης 
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου