Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ξηρά δόμηση: Γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες στις καλύτερες τιμές - Θεσσαλονίκη (1)






Για γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όλα τα προϊόντα ξηράς δόμησης,καλέστε στο 2310 428900.


Φαντασθείτε να θέλετε να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στο σαλόνι σας,ένα μικρό χώρισμα ή μια επένδυση εξωτερικού τοίχου για παράδειγμα.

Και φαντασθείτε ακόμα τους εργάτες να κουβαλάνε μέσα στο σαλόνι σας σακιά με τσιμέντο,τούβλα,τσουβάλια με άμμο ,εργαλεία,σκάφες κλπ.

Δεν μπορεί καν να πάει εκεί το μυαλό από τότε που ήρθε στη ζωή μας η ξηρά δόμηση.

Τι είναι λοιπόν αυτή η ξηρά δόμηση;

Πολύ απλά είναι ένας τρόπος να δομείς / κτίζεις χωρίς λάσπες και σοβάδες,χωρίς μπετόν.
Το χτίσιμο ή καλύτερα η δόμηση / κατασκευή γίνεται με προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία όπως είναι οι γυψοσανίδες,οι τσιμεντοσανίδες και οι πλάκες ψευδοροφών από ορυκτές ίνες.

Αυτά τα δομικά στοιχεία δεν τα εφαρμόζουμε με λάσπη και δεν τα σοβατίζουμε αλλά τα συναρμολογούμε πάνω σε μεταλλικούς - συνήθως - σκελετούς από γαλβανισμένο ατσάλι με τα κατάλληλα μέσα ασφαλούς και σταθερής στερέωσης.

Μετά αποκαθιστούμε τις ασυνέχειες  / αρμούς ανάμεσα στα στοιχεία με κάποια ειδικά υλικά αρμολόγησης και έχουμε ωραίες,λείες και αρκετά ισχυρές επιφάνειες που είναι έτοιμες να βαφούν.

Οι πλάκες από ψευδοροφές ορυκτών ινών κάθονται απλά στα γωνιάσματα του μεταλλικού σκελετού.

Οι γυψοσανίδες είναι οι απόλυτες σταρ της ξηράς δόμησης και κάποια πράγματα γι αυτές μπορείτε να διαβάσετε εδώ:


Γυψοσανίδες – Θεσσαλονίκη: Οι καλύτερες τιμές



Μιλώντας για ξηρά δόμηση και γυψοσανίδες,στην εταιρεία μας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Knauf,Norgips ή Rigips. Όποια μάρκα εμπιστεύεστε περισσότερο.

Οι γυψοσανίδες δεν έχουν μεγάλη αντοχή στην υγρασία και προορίζονται καθαρά για εσωτερική δόμηση.

Αντίθετα οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μια σειρά από εξωτερικές εργασίες. Σχετικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Για γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όλα τα προϊόντα ξηράς δόμησης,καλέστε στο 2310 428900.


Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου