Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Αφρός πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης για συγκόλληση σε θερμοπρόσοψη / εξωτερική θερμομόνωση







Αφρός πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης για συγκόλληση σε θερμοπρόσοψη / εξωτερική θερμομόνωση σε εξαιρετικές τιμές και ποιότητα,μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Προμηθευτείτε τον από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο αφρός πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης για συγκόλληση σε θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση Tekapur insulation είναι μια γρήγορη και οικονομική εναλλακτική λύση για τη συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών από :


- γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη


Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη και εξηλασμένη πολυστερίνη - Θεσσαλονίκη: Καλύτερες τιμές


- λευκή διογκωμένη πολυστερίνη

Διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ): Καλύτερες τιμές – Θεσσαλονίκη


- εξηλασμένη πολυστερίνη


- πετροβάμβακα 



Ο συνηθέστερος τρόπος να κολλάμε τα θερμομονωτικά υλικά σε μια  εξωτερική θερμομόνωση είναι οι κόλλες θερμοπρόσοψης σε σκόνη με βάση το τσιμέντο:


Το μεγάλο πλεονέκτημα με τις τσιμεντοειδείς κόλλες - σε σχέση με τον αφρό πολυουρεθάνης - είναι ότι δεν χρειάζεται καλή επιπεδότητα του υποστρώματος μιας και μπορούν να γίνουν προσαρμογές / ρεγουλαρίσματα αρκετών χιλιοστών.
 
Ο αφρός πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης για συγκόλληση σε θερμοπρόσοψη / εξωτερική θερμομόνωση αντίθετα απαιτεί λείες επιφάνειες γιατί οι στρώσεις του υλικού μετά την πίεση των θερμομονωτικών πλακών πάνω στο υπόστρωμα, γίνονται πολύ λεπτές.

Δεν επιτρέπεται η χρήση αφρού πολυουρεθάνης πάνω σε υποστρώματα με μεγάλες ανωμαλίες. Χρειαζόμαστε μια επιπεδότητα περίπου 2mm / m.

Διαβάστε εδώ τις οδηγίες σωστής εφαρμογής του συγκολλητικού αφρού πολυουρεθάνης Tekapur insulation:


Για αφρό θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης αλλά και για όλα τα σχετικά υλικά, δηλαδή θερμομονωτικά υλικά,πλαστικά γωνιόκρανα, υαλοπλέγματα,πλαστικά στηρίγματα,ακρυλικούς και σιλικονούχους σοβάδες, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου