Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αναστολέας διάβρωσης αέριας φάσης Margel 580 VPi για κατασκευές από σκυρόδεμα (2)






Για αναστολείς διάβρωσης αέριας φάσης   Margel 580 VPi για κατασκευές από μπετόν,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


2o μέρος

Συστατικό δράσης δεύτερης φάσης

Ατμοποιείται αργότερα από το πρώτο συστατικό και ενισχύει την προστασία που επιτεύχθηκε στην πρώτη φάση. Αναπτύσσεται ένα φράγμα με μεγαλύτερη προσφυτική δύναμη που επεκτείνει το χρόνο προστατευτικής κάλυψης των οπλισμών.


Συστατικό δράσης τρίτης φάσης ( πιο αργή διαδικασία)

Πρόκειται για ένα πολύπλοκο παράγωγο αιθανολαμίνης που προσφέρει προστασία σε μεγάλο βάθος χρόνου. Ένα συστατικό με πολύ αργή διάχυση σε ορίζοντα δωδεκαμήνου που μπορεί να εγγυηθεί παρατεταμένη προστασία για τους σιδηρούς οπλισμούς του σκυροδέματος.

Ο αναστολέας διάβρωσης αέριας φάσης  Margel 580 VPi είναι ένα προϊόν που αντικαθιστά με τον καλύτερο τρόπο τους επαλειφόμενους επιφανειακά αναστολείς όταν τα πάχη επικάλυψης του οπλισμού είναι πολύ μεγάλα γι αυτούς. 

Προσφέρει τόσο ανοδική όσο και καθοδική προστασία και μπορεί να προστατέψει τους οπλισμούς σε όλην την περίμετρό τους χωρίς να χρειάζεται η αποκάλυψή τους.

Με τον αναστολέα διάβρωσης αέριας φάσης  Margel 580 VPi μπορούμε να κάνουμε πιο στοχευμένες επεμβάσεις τοποθετώντας μεγάλες συγκεντρώσεις αναστολέων κοντά στους οπλισμούς που θέλουμε να προστατέψουμε χωρία μάλιστα να χρειάζεται η αποξήλωση των επικαλυπτικών στρώσεων

Τρόπος τοποθέτησης

Ανάλογα με το ρυθμό της διάβρωσης και την ανηγμένη επιφάνεια οπλισμού υπολογίζουμε τον απαραίτητο αριθμό καψουλών ανά m2.

- Ανοίγουμε με ένα κρουστικό δράπανο σκυροδέματος, και σε όλα τα υπολογισμένα σημεία, τρύπες διαμέτρου 25mm και  βάθους 40-50mm.

- Καθαρίζουμε την τρύπα από τη σκόνη και εισάγουμε μια κάψουλα Margel 580 VPi.

- Τοποθετούμε στην τρύπα το πώμα σφράγισης που υπάρχει στη συσκευασία και κλείνουμε την τρύπα με ένα ρευστό επισκευαστικό κονίαμα γενικής χρήσης


Τέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:

Αναστολείς διάβρωσης αέριας φάσης   Margel 580 VPi για κατασκευές από μπετόν (1)


Για αναστολείς διάβρωσης αέριας φάσης   Margel 580 VPi για κατασκευές από μπετόν,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου