Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα: Περί θερμομόνωσης (3)










Για αξιόπιστη μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα από τους μύστες του είδους σε πολύ λογικές τιμές,καλέστε στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σε επαφή με τον πλησιέστερο συνεργάτη μας.



Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:



Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη: 30 απαντήσεις στα πάντα




Μονώσεις ταρατσών - στεγανοποίηση: Αθήνα - Αττική (3)







3ο μέρος

Ενώ για τη στεγανοποίηση η ετυμηγορία είναι σαφής και παραπέμπει σε ελαστομερή ασφαλτόπανα άνω των 5kg/m2, για τη θερμομόνωση είναι ακόμη σαφέστερη και ακούει στο όνομα "εξηλασμένη πολυστερίνη".

Η εξηλασμένη πολυστερίνη διαθέτει δύο χαρακτηριστικά που είναι πολύτιμα για τη μόνωση μιας ταράτσας.

Την άριστη συμπεριφορά της στην υγρασία και τη μεγάλη της αντοχή σε θλίψη. 

Για μας η εξηλασμένη πολυστερίνη αποτελεί τη βέλτιστη λύση όταν μιλάμε για μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα.

Ακριβώς τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι που την καθιστούν  μονοσήμαντη επιλογή στην περίπτωση μιας ανεστραμμένης ταράτσας.

Για όσους ακούτε αυτόν τον όρο για πρώτη φορά,ανεστραμμένη λέγεται η μόνωση στην οποία το θερμομονωτικό υλικό μπαίνει πάνω από το στεγανοποιητικό.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της  ανεστραμμένης μόνωσης τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά εδώ για να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό να πάρετε τις σωστές αποφάσεις:


Ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας


Μια ιδιαίτερη περίπτωση ανεστραμμένης μόνωσης είναι τα θερμομονωτικά πλακάκια / πλακίδια. 

Και για αυτά έχουμε συγκεντρώσει, με κάθε δυνατή αντικειμενικότητα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους για να κάνουμε τις αποφάσεις σας κάπως πιο εύκολες:


Επειδή είμαστε εταιρεία που της αρέσουν οι καινοτομικές λύσεις και ιδέες, είμαστε και οι πρώτοι στην Ελλάδα που έχουμε εφαρμόσει σε μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα - Θεσσαλονίκη τις πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας με πιστοποιημένο λ = 0,022 W/(m k).


Για αξιόπιστη μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα σε προσγειωμένες τιμές, καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σε επαφή με τους εξουσιοδοτημένους,τοπικούς συνεργάτες μας.


Τέλος του 3ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ: 



Ίσως θα σας ενδιέφερε να ρίξτε μια ματιά κι εδώ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου