Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα: Δώστε αξία στα χρήματά σας! (2)









Για μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα με τη μοναδική τεχνογνωσία μας,τηλεφωνήστε στο 2310 428900 για να σας στείλουμε τον τοπικό συνεργάτη μας.



2ο μέρος


Όταν λέμε "μόνωση ταράτσας" μπορεί να εννοούμε είτε τη στεγανοποίηση της - μόνωση από νερό - είτε τη θερμομόνωση της - μόνωση από θερμότητα ή κρύο. Μπορεί βέβαια να εννοούμε και τα δύο.

Η στεγανοποίηση στο 90% των σπιτιών στη Ελλάδα γίνεται σήμερα με ασφαλτόπανα και μπορείτε να ενημερωθείτε γι αυτά ρίχνοντας μια ματιά στα παρακάτω links:

Ασφαλτόπανα για μονώσεις ταρατσών: Τα πάντα σε λίγες λέξεις (1)



Έχουμε στη γκάμα μας πολλά ασφαλτόπανα για να μπορούν οι πελάτες μας να κάνουν περισσότερο προσωποποιημένες επιλογές που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Η προτίμηση μας όμως για μια μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα βρίσκεται με το μέρος της IKO:


Δεν θα ισχυριστούμε ότι είναι τα καλύτερα της αγοράς αλλά σαφώς ανήκουν στην πρώτη λίστα επιλογών. 

Κι εφ' όσον τα ασφαλτόπανα είναι η ραχοκοκαλιά για τη μόνωση μιας ταράτσας είναι πολύ κοντόθωρο να πάει κανείς με κριτήριο την τιμή, τη στιγμή μάλιστα που η κρίση έχει καταποντίσει στα Τάρταρα τις τιμές των καλύτερων υλικών.

Ότι και να επιλέξετε αρκεί να προέρχεται από μια αξιόπιστη εταιρεία και να πληροί τις μίνιμουμ προϋποθέσεις που κατά τη γνώση και την εμπειρία μας είναι:

- βάρος τουλάχιστον 5kg/m2

- μάζα ελαστομερής


- οπλισμός πολυεστερικός που να δίνει ικανοποιητικέs μηχανικές αντοχές

- λευκή ψηφίδα επικάλυψης


 Εκείνο που προέχει είναι να μη πέσετε θύματα των ανεκδιήγητων ισχυρισμών των θολωμένων εμποράκων τoυ χώρου όπως τονίσαμε στο 1ο μέρος του άρθρου που μπορείτε να διαβάσετε εδώ:


Στο επόμενο μέρος θα πούμε μερικά πράγματα για τη θερμομόνωση μιας ταράτσας.

Για αξιόπιστη μόνωση ταράτσας σε Αττική - Αθήνα,καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας υποδείξουμε λύσεις και τους τοπικούς συνεργάτες μας.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA - DipM







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου