Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Πλαστικά χρώματα - Θεσσαλονίκη: Τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε! (1)
Για πλαστικά,οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Επιλέγοντας πλαστικά χρώματα - εσωτερικής χρήσης υποδηλώνει ο όρος - σχεδόν το σύνολο των ενδιαφερομένων κάνει ένα θεμελιώδες σφάλμα:

Επιλέγει κυρίως βάσει τιμής!

Δεν υπάρχει πιο κοντόθωρη,πιο μίζερη λογική από αυτή!

Κι αυτό γιατί το κόστος για να βαφεί ένα σπίτι είναι κυρίως το εργατικό - το 80% περίπου. Έτσι το να πληρώσει κανείς 30% παραπάνω για να αγοράσει το καλύτερο χρώμα οδηγεί σε ένα συνολικό κόστος μεγαλύτερο μόνο κατά 6%.

Για να δούμε τώρα τι γλυτώνει με το επιπλέον κόστος του 6%:

- γλυτώνει το ψυχοφθόρο κόστος του να βάφει πιο συχνά το σπίτι. 
Καλύτερα πλαστικά χρώματα - από την πολύχρονη εμπειρία μας στη Θεσσαλονίκη - μπορούν να κρατήσουν άνετα ως διπλάσιο χρόνο από τα ήσσονος ποιότητας. 

Μάλιστα για κάποιες ποιότητες,ξαναβάφεις μόνο και μόνο από συνήθεια μιας και πρακτικά μένουν αλώβητα στο χρόνο.

- οικονομικά αυτό μεταφράζεται σε διπλάσιο κόστος αν το δεις σε κάποιο βάθος χρόνου. Αλλά ο κόσμος είναι συνηθισμένος να  βλέπει μόνο ότι βρίσκεται μπροστά στη μύτη του.


Τι εύλογες απαιτήσεις πρέπει να έχουμε από τα πλαστικά χρώματα;

1. Πρώτα απ' όλα να είναι οικολογικά:


Πλαστικά χρώματα - Θεσσαλονίκη: Γιατί να προτιμήσω οικολογικά;

Δεν είστε πειραματόζωα για να υφίσταστε τις εκπομπές πτητικών,ιδιαίτερα βλαπτικών ουσιών στο περιβάλλον που ζείτε και αναπνέετε. 
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εισπνέετε ενώσεις που βλάπτουν την υγεία σας,όχι μόνο κατά τη διάρκεια του στεγνώματος αλλά και για πολύ μετά.

2. Να πλένονται με νερό και κοινά οικιακά απορρυπαντικά

Τα χρώματα λερώνουν για χίλιους δυο λόγους και το πλύσιμο καταστρέφει τις πιο αδύνατες φόρμουλες μόλις σε λίγους κύκλους. Σε 1-2 χρόνια μπορεί να βρεθείτε στη ανάγκη να ξαναβάψετε.

Tέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:Για πλαστικά,οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου