Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ασφαλτόπανα: Νέες τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα της αγοράς και της τέχνης!Στην ελληνική αγορά των ασφαλτοπάνων επικρατεί στα χρόνια αυτά της κρίσης μια εσωστρέφεια και μια χαρακτηριστική μιζέρια που μας εμποδίζουν να δούμε το δάσος.

Όλη η προσπάθεια εξαντλείται μονότονα στη μείωση των τιμών των συμβατικών προϊόντων, τη στιγμή που νέα,καταφανώς καλύτερα και λειτουργικότερα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις μεγάλες δυτικές αγορές.

Ασφαλτόπανα που μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε μονώσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια,με χαρακτηριστική ευκολία στην εφαρμογή,με σεβασμό στο περιβάλλον και με ταυτόχρονη σημαντική,ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών.

Κι όλα αυτά με μικρότερα βάρη / νεκρά φορτία,πράγμα πολύ σημαντικό  για όλες τις παλιές κατασκευές.

Η Macon συνεργάζεται με μεγάλου διαμετρήματος εταιρείες που κινούνται στην αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας όπως ο παγκόσμιος κολοσσός IKO,αλλά και με τις πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες Arcon και η Axter

Εταιρείες με πωλήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τη στιγμή που οι αντίστοιχες των ελληνικών εταιριών μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τις επόμενες εβδομάδες ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη της μόνωσης στην Ελλάδα με την ελληνική έκδοση του καταλόγου σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλτοπάνων  της IKO. Μερικές από τις πιο καινοτομικές λύσεις που ήδη έχουμε περάσει στη σφαίρα της πράξης στη Ελλάδα είναι:

- ασφαλτόπανα που βελτιώνουν το μικροκλίμα της περιοχής καθαρίζοντας τον αέρα χάρη στην επαναστατική Αir care technology

- ψυχρά ασφαλτόπανα που αναβαθμίζουν ενεργειακά τα σπίτια με μηδαμινό έξτρα κόστος

- θερμομονώσεις δωμάτων με λ= 0,022 W / m k

- ελαφριές θερμοϋγρομονώσεις με βάρος λίγα μόλις κιλά / m2

- ασφαλτόπανα που εξασφαλίζουν τη διάχυση υδρατμών καθιστώντας περιττή τη στρώση διάχυσης υδρατμών

- ασφαλτόπανα που χάρη στην προσθήκη γραφίτη γίνονται ιδιαίτερα ασφαλή στην περίπτωση φωτιάς

- ασφαλτόπανα που συγκολλώνται  με το 1/3 της ενέργειας που απαιτούν τα συμβατικά κλπ.

Κρατήστε επαφή! Επιβιβαστείτε και σεις στο εξπρές της τεχνολογίας των μονώσεων και δώστε σωστότερες και αποτελεσματικότερες λύσεις στους πελάτες σας. 

Ζητήστε μας τον νέο κατάλογο λύσεων για μονώσεις ταρατσών της IKO που θα είναι έτοιμος τις επόμενες εβδομάδες.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου