Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Μονώσεις ταρατσών: Το φθηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι!





Θα μου πείτε "και που δεν συμβαίνει αυτό;" Και θα 'χετε απόλυτο δίκιο.

Αλλά το blog αυτό ασχολείται με μονώσεις ταρατσών και συναφή θέματα.

Μου κάνει εντύπωση η κοντόθωρη οπτική του κόσμου σε τέτοια θέματα!

Υπάρχει κρίση θα μου πείτε,οπότε το χρήμα απλά βγαίνει από τις τσέπες πολύ δύσκολα. Εν μέρει σωστό αλλά ίσα-ίσα που τώρα πρέπει να προσέχει κανείς πως να ξοδεύει σωστά το δύσκολα κερδισμένο και σπανίζον χρήμα του.


Δείτε μια συνηθισμένη περίπτωση:

H ταράτσα μπάζει από παντού οπότε η επιτροπή αναγκάζεται να επισπεύσει την στεγανοποίηση της. Φωνάζει 3-4 άτομα,παίρνει προσφορές και κατακυρώνει τη δουλειά στον φθηνότερο.

Ο φθηνότερος θα αγοράσει τα απολύτως φθηνότερα υλικά - κατά τεκμήριο  και τα πιο άχρηστα - και θα πλακωθεί στα γρήγορα για να τελειώνει και να πάει σε άλλη ταράτσα.

Δεν έχει όνομα,δεν έχει ιστορία,δεν έχει φήμη για να διακυβευθεί οπότε στα παλιά του τα παπούτσια! Ας φύγει αυτός από κει και  γαία πυρί μειχθήτω!

Σου πετάει στη μούρη και μια εγγύηση που δεν αξίζει ούτε όσο το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένη πάνω και φεύγει.

Αν κάποτε τον χρειαστείς - που θα τον χρειαστείς πολύ σύντομα σε διαβεβαιώ - και τον καλέσεις στο κινητό του πόσες ελπίδες νομίζεις ότι έχεις να τον βρεις;

Eίναι αυτό καλή διαχείριση των χρημάτων του συνόλου; Δηλαδή πας να γλιτώσεις μερικά ευρώ και βάζεις σε κίνδυνο το όλο έργο;

Γιατί αν έδινες κάτι παραπάνω και καλό υλικό θα έβαζες στην ταράτσα σου,και σωστοί και έμπειροι άνθρωποι θα το εφάρμοζαν με όλους τους κανόνες της τέχνης,και καλύτερη επικοινωνία θα είχες με συνεπείς τεχνικούς και επαγγελματίες και μια εγγύηση με αντίκρισμα θα είχες στα χέρια σου αντί για ένα κουρελόχαρτο!

Κι αν ποτέ χρειαζόσουν κάτι, θα έπαιρνες στο σταθερό της εταιρείας και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είχες εκεί τους μαστόρους για να μεριμνήσουν για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα.

Τα φωνάζω αυτά για 30 χρόνια και ο κόσμος καθεύδει βαθέως. Και ξυπνάνε βίαια
 και απότομα όταν στις αρχές του φθινοπώρου πιάσουν δουλειά οι κουβάδες και τα κινητά δεν απαντούν.

Μην είστε καρμίρηδες σε ότι κι αν κάνετε! Πολύ σπάνια το φθηνότερο είναι αξιόπιστη λύση, κι εκείνο μέσα από μια σειρά συμπτώσεων.


Για αξιόπιστες - με βούλα και σφραγίδα - μονώσεις ταρατσών καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Ρίξτε επίσης μια ματιά στο άρθρο αυτό που θα σας βοηθήσει να μπείτε στο νόημα:



Μόνωση/στεγανοποίηση ταράτσας: 30+2 απαντήσεις


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου