Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ενεργειακοί επιθεωρητές - Θεσσαλονίκη: Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης






Ενεργειακοί επιθεωρητές στη Θεσσαλονίκη; Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης;

Τώρα εξυπηρετούμε και σ' αυτόν τον τομέα!

Η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη προμηθεύτρια υλικών  ενεργειακής αναβάθμισης του κελύφους των κτιριακών αντικαταστάσεων όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάλιστα το κατασκευαστικό της σκέλος αναλαμβάνει και την τοποθέτησή τους δραστηριοποιούμενο στα πλαίσια του προγράμματος 

 "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" (πρόγραμμα εξοικονομώ):

Εξοικονόμηση κατ' οίκον (πρόγραμμα εξοικονομώ): Θερμοπρόσοψη - μόνωση ταράτσας και πυλωτής / pilotis


Αν χρειαστούν ενεργειακοί επιθεωρητές στη Θεσσαλονίκη για κάποιο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης η εταιρεία αναλαμβάνει.


Δείτε εδώ μερικά πολύ διαφωτιστικά και επεξηγηματικά βίντεο από ενεργειακές παρεμβάσεις εξωτερικής θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης της κατασκευαστικής μας εταιρείας:






Αν απλά επιθυμείτε την αγορά των υλικών, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας στις πιο προνομιακές τιμές αν ληφθεί υπόψη και η ποιότητά τους και βέβαια η προϊστορία τους και το παλμαρέ των τόσων επιτυχημένων παρεμβάσεων εδώ πάρα πολλά χρόνια.

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών προμήθειας υλικών και εγκατάστασής τους και αν επιπλέον χρειαστεί κάποιο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης υπάρχουν συνεργαζόμενοι ενεργειακοί επιθεωρητές  για να εξυπηρετήσουν. 

Καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου