Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Σιλικόνες υψηλών θερμοκρασιών







Οι σιλικόνες υψηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούνται για στεγανές από νερό και αέρα σφραγίσεις σε κατασκευές που είναι μόνιμα ή περιοδικά εκτεθειμένες σε υψηλές θερμοκρασίες έως 300 βαθμών.

Υπάρχουν οι κοινές όξινες σιλικόνες και οι ουδέτερες που είναι καλύτερες και προσφύονται σε όλα σχεδόν τα συνηθισμένα δομικά υλικά όπως είναι το γυαλί,το ξύλο,το μπετόν,οι λίθοι,τα τούβλα,τα πλακάκια,διάφορα μέταλλα και πλαστικά.

Οι σιλικόνες υψηλών θερμοκρασιών έχουν χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα και χρησιμοποιούνται κυρίως γύρω από καπναγωγούς,καμινάδες,σε τζάκια κλπ.


Διαβάστε επίσης τα σχετικά αυτά με σιλικόνες άρθρα:


Σιλικόνη στο σπίτι: Τα κυριότερα λάθη στη χρήση της (1)




Σιλικόνες: Στεγανοποίηση - σφράγιση αρμών με σιλικόνη (1)


Το πρόβλημα με τις σιλικόνες είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά είδη σιλικόνης,ένα για κάθε ειδική εφαρμογή και ότι τα περισσότερα καταστήματα που τα πουλάνε έχουν μαύρα μεσάνυχτα γύρω από αυτά τα πράγματα.

Είναι συνετό να απευθύνεστε σε εξειδικευμένα καταστήματα για να μη πάθετε κι εσείς τα πατατράκ που ταλαιπωρούν τόσο κόσμο.

Για σιλικόνες υψηλών θερμοκρασιών,σιλικόνες καλουπιών και κάθε είδους σιλικόνες μπορείτε να καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου