Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αυτοεπιπεδούμενα,ταχύπηκτα τσιμεντοειδή για δάπεδα πριν από laminate,μοκέτα,πλαστικά πλακίδια







Tα τσιμεντοειδή αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα Betonfix RA χρησιμοποιούνται για την εύκολη και γρήγορη επιπεδοποίηση / εξίσωση εσωτερικών δαπέδων από μπετόν ή τσιμεντοκονία πριν περαστεί μοκέτα,λεπτά βινυλικά / πλαστικά πλακίδια ή laminate.

Μπορούν να εφαρμοστούν σε πάχη 1-10mm αλλά και σε μεγαλύτερα με την προσθήκη κατάλληλων αδρανών. 

Τονίζεται εμφατικά ότι τα συγκεκριμένα  τσιμεντοειδή, αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα προορίζονται για εσωτερική μόνο χρήση, όπως επίσης δεν είναι σωστό να μπαίνουν σε υποστρώματα όπου υπάρχει μόνιμη ανιούσα υγρασία.

Το ζητούμενο με τα προϊόντα αυτά είναι να μπορεί να γίνει γρήγορα η εφαρμογή της τελικής επικάλυψης κι αυτό είναι απολύτως  εφικτό με το  Betonfix RA . 
Είναι ένα ταχύπηκτο προϊόν που επιτρέπει την εφαρμογή της τελικής επικαλυπτικής στρώσης σε μόλις 24 ώρες.

Σημαντικό κέρδος σε χρόνο και χρήμα!


Τρόπος εφαρμογής

Τo υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό και συνεκτικό. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο αστάρι. Βρέχουμε μέχρι άρνησης και φροντίζουμε να μην υπάρχουν στάσιμα νερά.

Ανακατεύουμε το περιεχόμενο ενός σάκου 25kg με 5,7-6,3lit καθαρού νερού. Προσθέτουμε τη σκόνη στο νερό - ποτέ το αντίστροφο - σταδιακά και υπό αργή ανάδευση με ηλεκτρικό δράπανο.

Ποτέ περισσότερο νερό για μεγαλύτερη ευκολία - πιθανότατα θα υπάρξει διαχωρισμός - και ποτέ επίσης προσθήκη νερού αφού αρχίσει να σκληραίνει το χαρμάνι. Είναι πιθανό να χάσει τις όλες τις φυσικοχημικές του ιδιότητες.

Το Betonfix RA στρώνει από μόνο του αλλά μπορεί να υποβοηθηθεί με μια ρακλέτα ή μια μεγάλη σπάτουλα

Παίρνουμε όλες τις συνήθεις προφυλάξεις σε σχέση με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και τον αέρα για να προστατέψουμε το προϊόν από ένα αφύσικα γρήγορο στέγνωμα.

Δεν συνιστάται να μένει γυμνό σαν τελική επίστρωση. 
Για μια τέτοια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δύο συστατικών Indussol.

Για αυτοεπιπεδούμενα, ταχύπηκτα τσιμεντοειδή για δάπεδα πριν από laminate,μοκέτα,πλαστικά πλακίδια μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου