Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Φεγγίτες στέγης Velux σε εκπληκτικές τιμές: Από 95 euro!Οι φεγγίτες στέγης Velux κατασκευάζονται από τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής παραθύρων στέγης σε παγκόσμια κλίμακα,άρα έχουν από πίσω τους την εγγύηση ενός μεγάλου ονόματος.

Τα πλεονεκτήματά τους μπορείτε να τα δείτε εδώ;

Φεγγίτες στέγης Velux: Καλύτερη τιμή - καλύτερο προϊόν!


Οι φεγγίτες στέγης Velux διατίθενται σε μόνιμο στοκ σε 4 διαφορετικές διαστάσεις και οι τιμές τους αρχίζουν από τα  95 euro ( συν πλην ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας).

Είναι φτιαγμένοι για ακατοίκητες σοφίτες για να προσφέρουν φωτισμό και αερισμό. Για χώρους διαβίωσης πρέπει να πάτε σε παράθυρα στέγης. 

Αν δεν γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά προϊόντα ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:

Φεγγίτες στέγης vs παράθυρα στέγης / οροφής Velux: Ομοιότητες και διαφορές (1)Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά με όλα τα υλικά επικάλυψης. 

Για τον τρόπο εγκατάστασης τους σε επίπεδες και ανώμαλες επικαλύψεις ρίξτε μια ματιά στο άρθρο αυτό:Για αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης ξεφυλλίστε αυτόν τον οδηγό:


Aπό πλευράς κλίσεων οι φεγγίτες στέγης Velux πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κλίσεις μεγαλύτερες από 36%. Σε μικρότερες κλίσεις χρησιμοποιούνται μόνο με ευθύνη του αγοραστή.


Βρείτε ακόμη καλύτερες τιμές αγοράζοντας από μας όλο το πακέτο των υλικών στέγης με μεμβράνες κεραμοσκεπών,ασφαλτικά κεραμίδια,ασφαλτόπανα και αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης.

Για φεγγίτες στέγης Velux στις καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου