Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα / Αττική (2)Για εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα / Αττική σε εξαιρετικές τιμές,καλέστε στο 2310 428900 για σας φέρουμε σε επαφή με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: Τα πάντα σε 13 ερωτήσεις2ο μέρος

Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα - Αττική (1Οι θερμομονωτικές πλάκες κολλιούνται πάνω στο υπόστρωμα με την κατάλληλη κόλλα:


Επιπρόσθετα γίνεται και μηχανική στήριξη με ειδικά πλαστικά στηρίγματα:


Μετά την κόλληση των θερμομονωτικών πλακών που αποτελούν την καρδιά του συστήματος εξωτερικής μόνωσης / θερμοπρόσοψης σε Αθήνα / Αττική,  ακολουθεί η δημιουργία της ραχοκοκαλιάς του συστήματος με την αποκαλούμενη στρώση βάσης όπου απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το υαλόπλεγμα. 


Η σημασία του υαλοπλέγματος για την αρτιότητα και την αντοχή του συστήματος σε μηχανικές καταπονήσεις είναι μείζων. 

Η εταιρεία μας έχει την τύχη να διακινεί στην Ελλάδα υαλοπλέγματα υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να εγγυηθούν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.


Σχετικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:Σας συνιστούμε θερμά να παρακολουθήσετε τα καλύτερα βίντεο πάνω στην εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα / Αττική κάνοντας googling με "Thermomaster". Απλά πράγματα,μεστά και κατανοητά σε ζωντανή ελληνική γλώσσα.

Στο επόμενο μέρος θα μιλήσουμε για την αισθητική του συστήματος που δίνεται με το τελικό χέρι έγχρωμου σοβά!


Για εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα / Αττική κάντε τη σωστή κίνηση και καλέστε στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου