Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μονωτικά - στεγανοποιητικά υλικά: ΘεσσαλονίκηΓια μονωτικά - στεγανοποιητικά υλικά στη Θεσσαλονίκη εμπιστευθείτε τα 50 χρόνια εμπειρίας μας. Καλέστε μας στο 2310 428900.

Μονωτικά υλικά είναι ένας όρος που χρησιμοποιούμε κυρίως για τα θερμομονωτικά υλικά αν και θα μπορούσε να περιλαμβάνει επίσης και τα ηχομονωτικά ή τα στεγανοποιητικά υλικά.

Στα μονωτικά υλικά ανήκουν ο υαλοβάμβακας,ο ορυκτοβάμβακας,ο πετροβάμβακας,η γραφιτούχα και η απλή διογκωμένη πολυστερίνη,η εξηλασμένη πολυστερίνη,ο αφρός πολυισοκυανουρίας κλπ.


Βρείτε εδώ μερικές πληροφορίες για τα ως άνω υλικά:

Πετροβάμβακας ή ορυκτοβάμβακας; Οι κύριες διαφορές (2)
Στεγανοποιητικά ή στεγανωτικά λέμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την υγρασία.

 Μερικές φορές τα βάζουμε για να αποτρέψουμε την είσοδο της υγρασίας στο κτίριο και κάποιες άλλες για να μην επιτρέψουμε τη διαφυγή νερού από συγκεκριμένους χώρους.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα στεγανοποιητικά υλικά είναι τα ασφαλτόπανα,οι μεμβράνες PVC, τα ελαστομερή και τα τσιμεντοειδή επαλειφόμενα υλικά,τα ασφαλτικά υλικά κλπ


Βρείτε εδώ πληροφορίες για τα στεγανοποιητικά υλικά που διακινούμε σε όλη την Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη:Για  μονωτικά - στεγανοποιητικά υλικά στη Θεσσαλονίκη καλέστε μας στο  2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου