Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Στεγανοποίηση αρμών και ρωγμών ταρατσών με αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου
Οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου είναι ένα passe partout υλικό που το χρησιμοποιούμε εκτός από τη στεγανοποίηση αρμών και ρωγμών ταρατσών σε εφαρμογές όπως:

- λεπτομέρειες στεγών: αρμοκάλυπτρα συναρμογών,ντερέδες,καμινάδες,σπασμένα κεραμίδια

- επιδιόρθωση και στεγανοποίηση μεταλλικών στεγών

- επισκευές στρώσεων με ασφαλτόπανα

- ρωγμές σε τοίχους

- επισκευές υδρορροών κλπ

Περισσότερες εφαρμογές μπορείτε να δείτε εδώ:


Adeflex: Αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου (2)


Τρόπος χρήσης


Δείτε αυτό το σύντομο και επεξηγηματικό βιντεάκι κορυφαίας εταιρείας του χώρου:To πρώτο μέλημα είναι ο καλός καθαρισμός με μια σκληρή βούρτσα της επιφάνειας από σκόνες,σαθρά μέρη και ξένα υλικά.

 Ανάλογα με το υπόστρωμα μπορεί να χρειαστεί και κάποιo αστάρι που θα βοηθήσει τη συγκόλληση.
Γενικά το βάζουμε σε όλες τις πορώδεις επιφάνειες όπως μπετόν,σοβάς,κεραμίδια,ασφαλτόπανα κλπ και το παραλείπουμε στις λείες επιφάνειες όπως πλαστικά,μέταλλα κλπ.

Μετά κόβουμε τις αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου στο μήκος που επιθυμούμε. Κόβονται πολύ εύκολα με ψαλίδι ή ένα απλό κοπίδι.

Αφαιρούμε από την άκρη του ρολού ένα τμήμα του σιλικονούχου χαρτιού που προστατεύει την αυτοκόλλητη επιφάνεια στο κάτω μέρος της ταινίας και το κολλά με με προσοχή και ακρίβεια πάνω στο υπόστρωμα.

Στη συνέχεια αποσπούμε σταδιακά το σιλικονούχο χαρτί και πρεσάρουμε σταθερά με το χέρι ή κάποιο ρολάκι τη γυμνή ταινία πάνω στο υπόστρωμα.

Et voila!

Η στεγανοποίηση αρμών και ρωγμών ταρατσών έγινε παιχνίδι!

Για  αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου σε διάφορα πλάτη και χρώματα,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη για να σας υποδείξουμε το πλησιέστερο σημείο πώλησης.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου