Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη: Τιμές - κόστος (1)


Για τιμές - κόστος σχετικά με εξωτερική θερμομόνωση  / θερμοπρόσοψη μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( άμεση εξυπηρέτηση και σε Αθήνα).


Διαβάστε αυτό το άρθρο για να ενημερωθείτε σφαιρικά γύρω από το αντικείμενο:


Εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη : 15 ερωταπαντήσεις

Ρίξτε επίσης μια ματιά στο άρθρο αυτό για μια πρώτη ιδέα σχετικά με το κόστος των υλικών  μιας εξωτερικής μόνωσης:


Θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση - Θεσσαλονίκη: Κόστος υλικών (υπολογισμός/m2)Το κόστος - τιμές για τα υλικά εξωτερική θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης λοιπόν εξαρτώνται κυρίως από το είδος και το πάχος του θερμομονωτικού υλικού που θα επιλέξετε και από το είδος και την κατανάλωση του τελικού σοβά.

Εκεί είναι λοιπόν που χρειάζεται κάποιο σχετικό ψάξιμο.

Πολλοί βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με το είδος του θερμομονωτικού υλικού που συμφέρει να χρησιμοποιήσουν - και με το πάχος του.

Η απάντηση στο 2ο σκέλος του προβλήματος είναι σχετικά απλή γιατί οι υπάρχοντες κανονισμοί μας δίνουν τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να υπολογίζουμε το ελάχιστο πάχος μιας εξωτερικής θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης. 

Αλλά προσέξτε τη λέξη " ελάχιστο"!
Αξίζει να βάλετε μεγαλύτερα πάχη μιας και το κόστος / τιμές των εργατικών είναι σταθερό και είναι το μεγαλύτερο μέρος της εξίσωσης.

Κάνετε ήδη κάποια έξοδα και επιθυμείτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Όλη η ουσία του εγχειρήματος δεν είναι τελικά το πάχος του θερμομονωτικού υλικού;;

Σχετικά τώρα με το είδος του υλικού, ετοιμάσαμε μια σειρά από άρθρα που πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Σημειώστε ότι η πρότασή μας αυτή είναι αντικειμενική μιας και εμπορευόμαστε όλα τα θερμομονωτικά υλικά και τα περιθώρια του κέρδους μας είναι πανομοιότυπα.


Θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση: Εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη - απλή και γραφιτούχα; (1)


Θα συνεχίσουμε όμως στο 2ο και πιο ζουμερό μέρος.

Για πληροφορίες γύρω από τιμές / κόστος σχετικά με εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη,μπορείτε να καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( άμεση εξυπηρέτηση και σε Αθήνα).


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου