Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Γυψοσοβάδες / έτοιμοι σοβάδες Knauf στις καλύτερες τιμές









Γυψοσοβάδες / έτοιμοι σοβάδες Knauf στις καλύτερες τιμές μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Οι γυψοσοβάδες Knauf είναι ελληνικό προϊόν και προορίζονται για γρήγορα,αξιόπιστα και οικονομικά σοβατίσματα εσωτερικών χώρων. 
Δεν χρησιμοποιούνται σε εξωτερικές συνθήκες.

Υπάρχει προϊόν που δουλεύεται με μηχανή - Knauf MP 75 - αλλά και προϊόν που δουλεύεται με τον παλιό παραδοσιακό χειρωνακτικό τρόπο - Rotband - για δουλειές μικρής κλίμακας.


Τα μεγάλα πλεονεκτήματα

- φιλικότητα προς τον χρήστη. 
Αποτελούνται από φυσικά ορυκτά : γύψος υψηλής καθαρότητας,διογκωμένος περλίτης και κατάλληλα διαβαθμισμένη μαρμαρόσκονη

- υψηλή θερμική άνεση λόγω της χαμηλής θερμοαγωγιμότητάς τους

- ρύθμιση των επιπέδων της εσωτερικής υγρασίας λόγω της υγροσκοπικότητάς τους

- υψηλή απόδοση κατά την εφαρμογή τους - πάντα από κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία

- δεν χρειάζονται σπατουλάρισμα.
 Δεν χρειάζονται τις διαδικασίες τεσσάρων σταδίων του παραδοσιακού τσιμεντοσοβά.
 Όλα τα στάδια σε μία στρώση, στο μισό χρόνο. Ταχύτητα και οικονομία.

- άριστη πυρασφάλεια

- μηδενική συρρίκνωση

- υψηλή αισθητική,ιδιαίτερα αν επιλεγούν τα σπατουλαριστά φινιρίσματα Knauf που μπορούν να οδηγήσουν σε πορσελάνινη όψη

- αποτρέπεται η ανάπτυξη βιολογικών εναποθέσεων όπως της κοινής οικιακής μούχλας και άλλων μυκήτων

- εφαρμόζονται σε όλα τα συνήθη υποστρώματα.
 Σε κάποια λεία υποστρώματα,σε μονωτικά υλικά και σε τούβλα από αεριομπετόν ή κισσηρομπετόν θα χρειασθούν τα κατάλληλα αστάρια ( Knauf Betokontakt και Grundiermittel αντίστοιχα ).

- δέχονται κόλλες πλακιδίων και πλακάκια μετά τη χρήση του κατάλληλου ασταριού - Tiefengrund.


Άλλα βασικά χαρακτηριστικά


Κατανάλωση: 12kg/m2 και cm πάχους.

Μέγιστο πάχος σε μια στρώση: 50mm υπό κατάλληλες συνθήκες ( γενικά είναι προτιμότερη η εφαρμογή σε διπλή στρώση)



Γυψοσοβάδες / έτοιμοι σοβάδες Knauf σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Ζητήστε μας προσφορές.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου