Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Παράθυρα στέγης / οροφής Velux - Αθήνα: Τιμές - είδη

Για παράθυρα στέγης / οροφής Velux σε Αθήνα / Αττική,καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας υποδείξουμε τον πλησιέστερο σε σας συνεργάτη μας.

Τα παράθυρα στέγης / οροφής Velux είναι κάτι παραπάνω από το υλικό προϊόν που αντιπροσωπεύουν. Είναι περισσότερο φως και αέρας,είναι βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης,είναι παράθυρα σε μια πιο άνετη ζωή.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα από τιμές αλλά όλες επιλογές καλύπτονται από την εγγύηση Velux.


Κεντροπεριστροφικά παράθυρα στέγης / οροφής Velux( Αθήνα / Αττική) 

Είναι τα πιο κλασσικά και ευπώλητα. Ανοίγουν από πάνω κι επιτρέπουν την τοποθέτηση επίπλων ακριβώς από κάτω τους:

Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά: Τα πλεονεκτήματα (1)Παράθυρα ανοιγόμενα προς τα πάνω / προβαλλόμενα προς τα έξω


Ανοίγουν από το κάτω μέρος τους και επιτρέπουν απρόσκοπτη,άπλετη θέα. Είναι πιο κατάλληλα για αντικουνουπικές σίτες:Παράθυρα στέγης / οροφής Velux ηλεκτρικά ( Αθήνα / Αττική )

Τα ηλεκτρικά παράθυρα τα χρησιμοποιούμε σε μέρη που είναι δύσκολα προσβάσιμα λόγω ύψους ή σταθερών επίπλων.

Πολλοί όμως να προτιμούν για την υπέρτατη άνεση που χαρίζουν εκτελώντας τις εντολές τους με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.


Και βέβαια υπάρχουν επιπλέον όλα τα απαραίτητα μέσα ηλιοπροστασίας και λοιπά αξεσουάρ που εκτοξεύουν τη λειτουργικότητα των παραθύρων.

 
Για παράθυρα στέγης / οροφής Velux σε Αθήνα / Αττική,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 και θα σας εξυπηρετήσουμε μέσω των συνεργατών μας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου