Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Έτοιμοι σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης / μόνωσης: κόστος (3)Έτοιμοι σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης / μόνωσης,ποιοτικοί και σε χαμηλό κόστος, μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( εξυπηρετούμε άμεσα και Αθήνα).

Ρίξτε προηγουμένως μια ματιά στα δύο πρώτα μέρη αυτού του άρθρου:


Έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης στις καλύτερες τιμές (1)4. Αποχρώσεις

Περισσότερες προφανώς οι αποχρώσεις για τους τσιμεντοειδείς σοβάδες αν βαφούν με κοινή ακρυλική βαφή που παρεμπιπτόντως δεν συνιστάται.

Οι ακρυλικοί έτοιμοι σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης / μόνωσης διαθέτουν επίσης μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων που μπορούν να φθάσουν και στις 1000 και οι σιλικονούχοι σοβάδες δίνουν σαφώς λιγότερες επιλογές.


5. Αυτοκαθαρισμός

Οι σιλικονούχοι σοβάδες συγκρατούν επιπόλαια τους ρύπους που ξεπλένονται με την πρώτη βροχή.


6. Λειτουργική ζωή

Οι σιλικονούχοι σοβάδες έχουν πολύ καλή σταθερότητα στις υπεριώδεις και είναι λιγότερο επιρρεπείς στη γήρανση. Διαρκούν περισσότερο από τα άλλα συστήματα.

Και λίγα λόγια για την υφή των σοβάδων...

Υπάρχουν δύο βασικές υφές και διάφορες κοκκομετρίες για την καθεμία. 

Στους λείους σοβάδες είναι τέτοιο το σχήμα των αδρανών και η διαβάθμιση της κοκκομετρίας που το τελικό αποτέλεσμα είναι λείο.
 Η τελική κατεργασία γίνεται με πλαστική σπάτουλα.
 Όσο πιο μεγάλη η κοκκoμετρία τόσο πιο αδρή η υφή.

Στους αδρούς σοβάδες τα αδρανή είναι πιο γωνιώδη και με την κατεργασία του σοβά - συνήθως με πλαστικό τριβίδι - παίρνουμε πιο ανώμαλες επιφάνειες. 
Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα.

Έτοιμοι σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης / μόνωσης σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος μόνο στο 2310 428900. Πολλά σημεία πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – ΜΒΑ – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου