Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ορυκτοβάμβακας - πετροβάμβακας Knauf: Είδη - τιμέςΟρυκτοβάμβακας και πετροβάμβακας Knauf στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Παράγονται με τεχνολογία ECOSE,μια σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής ηχοθερμομονωτικών υλικών με κόλλες / συνδέτες που δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη και φαινόλες αλλά προέρχονται από φιλικά προς το περιβάλλον,φυσικά, ανανεώσιμα υλικά.

Η  φορμαλδεΰδη είναι καρκινογόνα αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα γνωστά σας υλικά πετροβάμβακα,ορυκτοβάμβακα κλπ ακόμη κι όταν την περιέχουν.

 Είναι τελείως αβάσιμοι οι φόβοι ότι τα κλασσικά, ινώδη υλικά μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα για την υγεία. Υπάρχουν σοβαρές έρευνες πάνω στο θέμα.

Απλά χωρίς καθόλου φορμαλδεΰδη μέσα στα υλικά, τα πράγματα είναι καλύτερα.

Κατά την παραγωγή του δε - ορυκτοβάμβακας - , εκλύονται στο περιβάλλον λιγότερα βλαπτικά αέρια και χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό ανακυκλώσιμα υλικά και κυρίως μπουκάλια από γυαλί.

Ο ορυκτοβάμβακας Knauf δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και είναι πιο μαλακός και ευκολοδούλευτος από τα κοινά ινώδη υλικά. 

Οι τεχνίτες τον προτιμούν σαφώς και τον υποστηρίζουν σθεναρά γιατί δεν μυρίζει και παράγει λιγότερη σκόνη και ελεύθερες ίνες από τα ανταγωνιστικά υλικά συμβατικής τεχνολογίας.


Τα κυριότερα είδη ορυκτοβάμβακα Knauf  με τεχνολογία ECOSE


Παπλώματα / ρολά

Διατίθενται με διαφορετικά λ και επίσης με επένδυση φύλλου αλουμινίου που δρα σαν φράγμα υδρατμών,

Η σειρά Ultracoustic διαθέτει υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και χρησιμοποιείται σε έργα όπου η ηχομόνωση είναι κρίσιμη παράμετρος


Πλάκες

Διατίθεται σε πλάκες διαφόρων παχών.

 Στην έκδοση  TP 138 έχουν πολύ χαμηλό συντελεστή θερμοαγωγιμότητας ( λ= 0,032 W/mk)

Στην έκδοση   Ultracoustic έχουν υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και χρησιμοποιούνται σε χωρίσματα με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης.

Ορυκτοβάμβακας και πετροβάμβακας Knauf  σε πολύ καλές τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.
Καλέστε μας για μια προσφορά!


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός - ΜΒΑ - DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου