Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Παράθυρα στέγης / οροφής Velux: τιμές - χαρακτηριστικά - δυνατότητες (1)Για παράθυρα στέγης / οροφής Velux  στις καλύτερες τιμές πανελλαδικά,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Διαθέτουμε τα μεγαλύτερα στοκ και την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Αντικαταστήστε τώρα τα παλιά σας παράθυρα στέγης / οροφής με Velux και φέρτε περισσότερο φυσικό φως μέσα στο σπίτι με ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία και μάλιστα σε σαφώς προσγειωμένες τιμές.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες

- υαλοπίνακες ασφαλείας μπορούν να ενσωματωθούν - και πρέπει - σε όλες τις υαλώσεις.

 Πρόκειται για τον εσωτερικό υαλοπίνακα που είναι τύπου laminated, δηλαδή στην ουσία δύο τζάμια που ανάμεσα τους έχουν μια λεπτή,ισχυρή,διαφανή μεμβράνη πάνω στην οποία είναι κολλημένα. 

Αν σπάσει ο υαλοπίνακας τα κομμάτια μένουν κολλημένα πάνω στο φιλμ αντί να πέσουν και να προκαλέσουν κάποιο δυνητικά σοβαρό πρόβλημα. Η διαφορά στις τιμές είναι μικρή.

- η τεχνολογία θερμομόνωσης Velux ThermoTechnology εγγυάται τη μικρότερη δυνατή θερμοπερατότητα για το σύνολο του παραθύρου. Θερμοδιακοπή στο σασί και διπλοί υαλοπίνακες με αέριο αργόν.

- δυνατότητα χωνευτής ή συμβατικής τοποθέτησης με οδηγούς ακριβείας πάνω στο σασί.

- ευκολότερη τοποθέτηση για τα παράθυρα στέγης / οροφής Velux με λιγότερες βίδες, με αρμοκάλυπτρα που εφαρμόζουν στο σασί.

- πατενταρισμένοι μεντεσέδες υψηλής αντοχής και λειτουργικότητας που εξασφαλίζουν σταθερότητα.

- εύκολος καθαρισμός του εξωτερικού υαλοπίνακα χάρη στη δυνατότητα πλήρους αναστροφής και εξασφάλισης του σασί έτσι ώστε να μένουν ελεύθερα και τα δύο χέρια.

- εύκολος και αρκετός παθητικός αερισμός από την επάνω μπάρα ακόμη κι όταν το παράθυρο είναι κλειστό. Μπορείτε να λείπετε από το σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για τα τερτίπια του καιρού ή για κλοπές.

- προεγκατεστημένα άγκιστρα για να μπαίνουν άνετα και γρήγορα τα μέσα εσωτερικής ηλιοπροστασίας. 

Τέλος του 1ου μέρους


Για παράθυρα στέγης / οροφής Velux  στις συμφερότερες τιμές,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου