Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Θερμομπετόν για ενδοδαπέδια θέρμανση: ανυδριτικά κονιάματα της Knauf (2)




Τα ανυδριτικά κονιάματα της Knauf  FE 60 Magic είναι η ιδανική λύση για θερμομπετόν σε ενδοδαπέδια θέρμανση. Καλέστε μας στο 2310 428900 για πληροφορίες και τιμές.

Ρίξτε πρώτα μια ματιά στο 1ο μέρος αυτού του άρθρου:

Θερμομπετόν για ενδοδαπέδια θέρμανση: Knauf FE 60 Magic (1)


Το Knauf  FE 60 Magic ανακατεύεται και στρώνεται με το κατάλληλο μηχάνημα.

Πιο μπροστά ελέγχεται η ενδοδαπέδια θέρμανση ως προς τυχόν διαρροές και τη σωστή θέση και επιπεδότητα των σωληνώσεων κλπ. 
Απαιτείται ευλαβική τήρηση των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

Οι σωλήνες θα πρέπει να καλυφθούν με το θερμομπετόν κατά τουλάχιστον 3,5cm - η μέτρηση γίνεται από το ανώτερο σημείο των σωλήνων - και το συνολικό πάχος του θερμομπετόν σε κάθε μεμονωμένο σημείο θα πρέπει να κυμαίνεται από 1-6cm.

Το θερμομπετόν της Knauf θα περιβάλλει τέλεια,χωρίς καθόλου κενά τους σωλήνες και με την καλή του αγωγιμότητα θα ελαχιστοποιήσει τις απώλειες μετάδοσης της θερμότητας.

Δεν χρειάζεται να προβλεφθούν αρμοί διαστολής ακόμα και σε μεγάλα δωμάτια των περίπου 50m2. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί αρμός διαστολής

Αρμός διαστολής θα χρειαστεί και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά κυκλώματα στον ίδιο χώρο.

Το θερμομπετόν  Knauf  FE 60 Magic θα στεγνώσει πιο γρήγορα αν λειτουργήσει η θέρμανση με σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από τους 25 στους 55 βαθμούς.

Το σωστό στέγνωμα του στο τέλος αυτής της διαδικασίας μπορεί να ελεγχθεί με τη μέθοδο του πολυαιθυλενίου.

Το θερμομπετόν της Knauf αποτελεί το μέλλον στην υπόθεση " ενδοδαπέδια θέρμανση ". Αν είναι να κάνετε μια τέτοια επένδυση,κάντε την σωστά!

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου