Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Πλαστικά,οικολογικά χρώματα - ΘεσσαλονίκηΓια πλαστικά,οικολογικά χρώματα στη Θεσσαλονίκη σε πολύ λογικές τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Αντιμουχλικά,οικολογικά,πλαστικά, χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικά δωμάτια:Τιμές - Θεσσαλονίκη (2)Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι τα χρώματα με τα οποία βάφουμε τα σπίτια μας είναι από τα πιο επικίνδυνα πράγματα για την υγεία μας και ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τη χαμηλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα;

Περνάμε τη ζωή μας μέσα σε κλειστούς χώρους το 90% του χρόνου μας. 
Δεν θα ήταν λογικό να ενδιαφερθούμε για την ποιότητα του εσωτερικού μας περιβάλλοντος;

Θα ήταν!

Πόσοι το κάνουν;

Ελάχιστοι!

Τα πλαστικά χρώματα που χρησιμοποιούμε μπορούν να περιέχουν βαρέα μέταλλα, φορμαλδεΰδη και τις περίφημες πτητικές οργανικές ουσίες τις VOCs όπως τις βρίσκουμε συχνά - Volatile Organic Compounds. 

Πρόκειται βασικά για οργανικούς διαλύτες που χρησιμοποιούνται γιατί κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για τους παραγωγούς. Και μετά αναδίδονται σταθερά μέσα στο περιβάλλον που ζούμε χάρη στην υψηλή τάση των ατμών τους.

Oι πτητικές οργανικές ουσίες κάνουν τα σπίτια μας μια μικρή κόλαση και προστίθενται σε αυτές που έχουν σχέση με τα καθαριστικά και τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε.

Κοιμάται κανείς ήσυχος και παράλληλα αναπνέει επιβαρυντικές για τον οργανισμό του ουσίες.

Υπάρχει βέβαια η ευρωπαϊκή νομοθεσία του 2004,του 2007 και τελικά του 2010 που περιορίζει συνεχώς τις VOCs αλλά και πάλι χρειάζεται κάτι κάτι πιο αποφασιστικό.

 Για να κάνουμε το πράγμα πιο απλό, προτιμάτε τα πλαστικά,οικολογικά χρώματα που έχουν στη συσκευασία το σήμα τις μαργαρίτας,του οικολογικού σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα παράγουν πολλές ελληνικές εταιρείες.

Δεν είναι το παν αλλά είναι μια καλή αρχή. Μετά το ψάχνετε περαιτέρω.

Και δεν λέμε κάντε το για το περιβάλλον - που θα έπρεπε - αλλά κάντε το τουλάχιστον για τον εαυτό σας!

Μια ανάλυση για τα πλαστικά,οικολογικά χρώματα θα κάνουμε τις επόμενες μέρες για να ξέρετε σε αδρές γραμμές τι ισχύει.


Για πλαστικά,οικολογικά χρώματα σε καλές τιμές στη Θεσσαλονίκη,καλέστε μας στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης 
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου