Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Απωθητικά περιστεριών με πλαστικές ακίδες


Απωθητικά περιστεριών με πλαστικές ή inox ακίδες στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Διανομή σε όλη την Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Απωθητικά περιστεριών με ακίδες INOX: Τοποθέτηση - τιμέςΤα απωθητικά περιστεριών με πλαστικές ακίδες που φαίνονται στο πάνω μέρος της εικόνας είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για αυτά με τις inox ακίδες που φαίνονται στο κάτω μέρος της εικόνας.

Κατασκευάζονται από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας και προσφέρονται σε βέργες μήκους 0.5m και κουτιά των 50m.


Tα βασικά τους χαρακτηριστικά, όπως βάρος και διαστάσεις, μπορείτε να δείτε εδώ:Τα απωθητικά περιστεριών και λοιπών πτηνών είναι μια τελείως ακίνδυνη λύση για να μη κουρνιάζουν σε μέρη όπως περβάζια,μαρκίζες,ταμπέλες,κεραίες,μεταλλικά στοιχεία κλπ.

Είναι μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τη βρωμιά και τα περιττώματά τους χωρίς να τους προκαλέσουμε κανένα πρόβλημα. Απλά τα ξεβολεύουμε.

Για το πως και που γίνεται η τοποθέτηση μπορείτε να διαβάστε τα links. 
Αλλά γενικά μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. 
Αυτό που επιθυμούμε είναι να μη τους αφήνουμε αρκετό χώρο ώστε να βολεύονται οπότε θα πρέπει να τα τοποθετούμε έτσι ώστε η κάθετη προβολή των εξωτερικών άκρων των ακίδων να περνάει περίπου από την άκρη του γείσου / περβαζιού κλπ.

Αν δε χρειαστεί, θα βάλουμε και δεύτερη,παράλληλη σειρά, πάντα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να αφήνεται επαρκής χώρος ώστε να βολεύονται τα πουλιά.


Απωθητικά περιστεριών με πλαστικές ή inox ακίδες;

Σύστασή μας είναι οι inox ακίδες. Τοποθετούνται εύκολα με κόλλα και αντέχουν περισσότερο στον χρόνο.

Από την άλλη πλευρά οι πλαστικές ακίδες στοιχίζουν τα μισά χρήματα και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.


Για απωθητικά περιστεριών / πτηνών με πλαστικές ή inox ακίδες  σε χαμηλές τιμές μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900. Θα σας υποδείξουμε τον πλησιέστερο σε σας  διανομέα.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου