Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μονώσεις ταρατσών με σφραγίδα υπεροχής: Αθήνα - Αττική







Για αξιόπιστες μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 και θα σας φέρουμε σε επαφή με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία (2)


Οι μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική είναι ένα αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.


Τα σημεία υπεροχής μας συνοψίζονται παρακάτω:

1. Σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά. 

Με το οργανωμένο και πολύπειρο τμήμα προμηθειών μας από επαγγελματίες μηχανικούς παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε τομείς όπως :

- ασφαλτόπανα

- καινοτομικά θερμομονωτικά υλικά

- μεμβράνες πολυμερείς

- νέες μεθοδολογίες και εξοπλισμοί τοποθέτησης των εν λόγω υλικών.

Κάθε λίγο άνθρωποι μας επισκέπτονται τις χώρες των προμηθευτών μας για εκπαίδευση πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία, τη σχετική με τις μονώσεις ταρατσών. 

Τα συνεργαζόμενα συνεργεία σε Αθήνα - Αττική έχουν μπολιαστεί με τις γνώσεις μας,το πνεύμα μας και τις μεθοδολογίες μας.

2. Δύο δικτυακοί τόποι όπου αφειδώς μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας πάνω στις μονώσεις ταρατσών. 
Μόνο σε Αθήνα - Αττική έχουμε πάνω από 3000 κλικ την ημέρα.

3. Μια ομάδα 5 πολιτικών μηχανικών με βάση την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη που παρακολουθεί κάθε δουλειά στην ελληνική επικράτεια και βρίσκεται σε επαφή και συνεννόηση με τα τοπικά συνεργεία.

Έτσι με γρήγορες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες θα γίνουν όλα τα βήματα που εγγυώνται το τελικό άρτιο αποτέλεσμα και κυρίως θα αποφευχθούν τα κλασσικά αλλά διαρκώς επαναλαμβανόμενα λάθη που δυσφημίζουν τις μονώσεις ταρατσών:

Στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα: Τα θανάσιμα λάθη


Ειδικά σε  Αθήνα - Αττική τα συνεργεία μας έχουν αποκαταστήσει εκατοντάδες προβλήματα που οφείλοντας σε κακό σχεδιασμό και εκτέλεση αλλά και στην παντελή άγνοια των βασικών αρχών της δομοφυσικής.

Αν έχετε ενδιαφέρον για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική σε πολύ προσγειωμένες τιμές, μη παραλείψετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο 2310 428900! 
Δεν θα βγείτε χαμένοι! 


Χρήστος Στρογγύλης 
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου