Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μονώσεις ταρατσών: Αθήνα - Θεσσαλονίκη


Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη,καλέστε μας στο 2310 428900. Θα στείλουμε ένα εκπαιδευμένο συνεργείo για μια εκτίμηση και τιμές.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά σ' αυτά τα άρθρα:


Μόνωση / στεγανοποίηση ταράτσας: 30+2 απαντήσειςΜονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία (2)
Στις  μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη έχουμε μια εμπειρία πολυετή και πολυσχιδή.

Έχουμε εισαγάγει στην Ελλάδα πολλές καινοτομίες τα τελευταία χρόνια πάνω στη μόνωση μιας ταράτσας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Ανάμεσα σε άλλες:

- ασφαλτόπανα αλουμινίου Γαλλίας Armalu με αντισταθιζόμενες συστολοδιαστολές του αλουμινίου

-  ασαφαλτόπανα IKO με τεχνολογία Air care για τον καθαρισμό του αέρα

- θερμομονωτικές πλάκες Enertherm από αφρό πολυισοκυανουρίας με λ= 0,022 W/m k κλπΛόγοι για να μας προτιμήσετε για τις μονώσεις των ταρατσών σας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη:

1. Μεγάλη τεχνογνωσία,αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας και της συνεργασίας με μερικούς από τους γίγαντες του χώρου.

2. Είμαστε μια μεγάλη δύναμη στα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες από τα οποία πουλάμε περίπου 600000m2 σε ετήσια βάση.

Ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα εδώ:Υπάρχει λοιπόν το σχετικό know how και κυρίως υπάρχουν οι πολύ καλές τιμές που κατεβάζουν σε πολύ θελκτικά επίπεδα το κόστος για μια μόνωση ταράτσας.

3. Διαθέτουμε μπαρουτοκαπνισμένους τεχνικούς και μηχανικούς που παρακολουθούν τις λεπτομέρειες και δεν αφήνουν τίποτα  στην τύχη, απαξιώνοντας στην πράξη τον νόμο του Μέρφι.

Θα μου πείτε "τι χρειάζεται ένας μηχανικός για τα απλά αυτά πράγματα";

Tα πράγματα λοιπόν δεν είναι καθόλου απλά και γίνονται χιλιάδες βλακείες από την έλλειψη γνώσης γύρω από τους βασικούς κανόνες της δομοφυσικής. 

Για παράδειγμα, λάθη με τη διαδοχή των στρώσεων,με τη δημιουργία των ρύσεων, με την ασυμβατότητα των υλικών,με τα φράγματα υδρατμών και γενικά με τη διαχείριση των υδρατμών,με τον τρόπο συγκόλλησης των μονωτικών στρώσεων,με την εκτέλεση των λεπτομερειών, με την επιλογή του είδους και του πάχους των θερμομονωτικών υλικών κλπ.

Η μόνωση μιας ταράτσας δεν είναι καθόλου απλό πράγμα!

4. Συνεργεία που έχουν περάσει από τα χέρια τους εκατοντάδες δουλειές και έχουν πια ξεκάθαρη άποψη για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος.

Ότι και να λέμε,ότι και να κάνουμε αν τα υλικά δεν πάνε σε σωστά χέρια, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και απρόβλεπτα.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους γιατί μπορούμε να το κάνουμε και φροντίζουμε για τη διηνεκή επιμόρφωσή τους.

5. Και το σημαντικότερο: όποια εγγύηση δίνεται από τα χέρια μας μετράει. 
Μπορεί να μη χρειαστεί  να επανέλθουμε ποτέ λόγω του τρόπου της εργασίας μας αλλά αν ποτέ χρειαστεί - δεν είμαστε και θεοί! - η επέμβαση θα είναι γρήγορη και καίρια.

6. Σχετικά με τις τιμές: δεν είμαστε και οι φθηνότεροι αλλά είμαστε αυτοί που θα σας δώσουν  την μέγιστη αξία για τα δύσκολα κερδισμένα ευρώ σας.

Είναι συνταγή αποτυχίας η ελάχιστη δυνατή τιμή. 

Δεν πρόκειται για gadget που το ψάχνεις στο διαδίκτυο.

Πρόκειται πιο πολύ για υπηρεσία και η υπηρεσία για να είναι σωστή θα πρέπει να παρέχει ορισμένα εχέγγυα.

Εμπιστευθείτε μας για τις μονώσεις των  ταρατσών σας σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη. Ζητήστε μας πληροφορίες και τιμές καλώντας στο 2310 428900.

Αποστολή μας είναι να σας απαλλάξουμε δια παντός από τον βραχνά της υγρασίας. 
Να χρησιμοποιείτε τη φαιά σας ουσία για πιο προδοσοφόρα πράγματα από το να ανησυχείτε για την περιουσία σας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου