Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Σωληνάκια πλαστικά για αποστάτες τοιχίων - κώνοι - τάπες






Για πλαστικά σωληνάκια που χρησιμοποιούνται σαν δίοδοι για φουρκέτες σε ξυλοτύπους τοιχίων,μαζί με τα  παρελκόμενά τους - κώνοι και τάπες - σε πολύ οικονομικές τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Εξυπηρετούμε και Αθήνα - Αττική.

Τα πλαστικά σωληνάκια που μπορεί να είναι διαφόρων διαμέτρων και απλά ή με φτερά - όπως φαίνονται στην πάνω φωτογραφία - χρησιμοποιούνται στα καλούπια των τοιχίων σαν δίοδοι για τις φουρκέτες.

Οι μεταλλικές φουρκέτες είναι στην ουσία αποστάτες για να κρατάνε σταθερή την απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές του ξυλοτύπου και στα πλαίσια που ορίζουν οι κανονισμοί.

Αν χρησιμοποιηθούν τα πλαστικά σωληνάκια,οι φουρκέτες μπορούν να αφαιρούνται μετά το ξεκαλούπωμα και τα σωληνάκια να σφραγίζονται με την ανάλογης διαμέτρου τάπα αφού αφαιρεθεί ο αντίστοιχος κώνος.

Ο κώνος με το σχήμα του στεγανοποιεί την περιοχή κοντά στην έξοδο της φουρκέτας έτσι ώστε να μη ρέει τσιμεντοπολτός από την τρύπα αυτή.










Τα πλαστικά σωληνάκια είναι η πιο οικονομική λύση γιατί μπορεί κανείς να κόψει το μήκος που επιθυμεί και να κάνει τη δουλειά του.

 Πωλούνται σε δίμετρες βέργες και σε συνήθεις εσωτερικές διαμέτρους 9 - 12 - 20 mm - σωληνάκια με φτερά - ανάλογα με τη δουλειά για την οποία προορίζονται.

Τα σωληνάκια χωρις φτερά που φαίνονται στην κάτω φωτογραφία έρχονται σε μεγέθη 24 x 20 και  26 x 22mm.

Η όλη διαδικασία είναι κατάλληλη και για εμφανές μπετόν όταν χρησιμοποιούνται οι κώνοι.

Τα υλικά κατασκευής είναι το PVC για τα σωληνάκια και το πολυπροπυλένιο ή το HPDE για τις τάπες και τους κώνους.


Ρίξτε επίσης μια ματιά στα σχετικά με αποστάτες οπλισμού παρακάτω άρθρα:



Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Μαργαρίτες -γραμμικοί



Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Γραμμικοί αποστάτες - μαργαρίτες


Για πλαστικά σωληνάκια που χρησιμοποιούνται σαν δίοδοι για φουρκέτες σε ξυλοτύπους τοιχίων,μαζί με τα  αξεσουάρ τους - κώνοι και τάπες - σε πολύ συμφέρουσες τιμές,τηλεφωνήστε  μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Εξυπηρετούμε και Αθήνα - Αττική.
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου